Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Podraz.
Muhahahaha, nie ma nic prostszego do podrobienia niz zwykly film avi. I ty myslisz ze to jest dowod?
Slusznie. Cipsoftowi chodzi glownie o to, zeby zarabiac kase na paccach, a nie o to zeby tibia byla uczciwa. Miło ze wreszcie to zrozumiales.
A teraz postaw sie w miejsce cipsoftu: wolalbys kase czy uczciwa tibie bez xxx graczy ktorzy grali wczesniej i placili kase za pacc?
Normalnie, expiac. Nie jest to wcale kosmiczna liczba. Jak ktos nie gra rookstayerem to mu sie wydaje ze to duzo, ale jak przychodzi co do czego to widac ze kazdy by tyle potrafil nabic (oczywiscie majac przyzwoity lvl). Trzeba tylko miec troche kasy i sie fluidowac nigdy nie czekajac na hp (co robi wiekszosc newbie rookstayerow).
|
a ty to kto jesteś ze taki wielki fachowiec co? de bove wbiła ponad 100k expa dziennie...i nie wiem czy licze dobrze ale zabijała minotaura w krótszym czasie niz minuta...i musiałaby tak robić przez 24 h...jakoś nie wierze w to ze co 40 sekund padał minotaur..i robiła tak nie odrywając rąk od klawiatury (bo by sie nie wyrobiła inaczej) przez 24 GODZINY!!!!
i nie pisz do mnie jak do noobka ze "w koncu to zrozumiałes ze tibia jest dla kasy"
kim ty K**** wogóle jesteś ? jeszcze wypisujesz tekst o newbie rookstayerach...ja nosze przy sobie ZAWSZE plecak LF, na moje potrzeby to wystarcza...mam wg mnie dobre skile ..20/25 to bardzo dobry wynik a mimo to minotaur nie zawsze jest prosty do pobicia.
wiem ze mając takei skile na dystans minotaur padałby bardzo szybko..ale jakos nie wierze ze dała sobie rade ....bez wspomagaczy prze 24 godziny..to absurd,mozesz pisać wszystko ale nie wierze w to ..i tyle.
a wracając do tego jak wyśmiewasz mój tekst o filmiku avi (format bez znaczenia ,moze byc nawet ufo) to mzoe dasz mi lepszy pomysł jak zaprezentować szanownemu państwu z cipsoftu ze szwedzki noob oszukuje?
widziałem jeszcze twój tekst dotyczący levelu..ze dla szpanu itd...
ja na rooku gram...aby szokowac,to zawsze fajnie wyglada gdy w gronie 1 levelowców...lub 8 levelowców biega sobie 25 lv

nie robie tego dla szpanu bo wiecej z tym kłopotów (ej a kiedy na mejna wyjdziesz?) poprostu gra na mainlandzie mnie znudziła...miałem przyzwoity level...z kasą tez nie narzekałem....ale pewnego dnia..poprostu...znudziło mi się...i nudzi mi się do tej pory gdy zaloguję sie na mainland.
Ps. nie odpowiadaj za instynkt , jeżeli nie masz poęcia o co chodzi.a z tego co czytam...jestes tylko frajerem który uzywa bota bo masz to gdzies ze łamiesz regulamin..a dla mnei jestes noobem ...bo nie umiesz osiagnąć tego co ja BEZ bota.