Zobacz pojedynczy post
stary 23-05-2006, 23:51   #1376
szkodi
Użytkownik Forum

szkodi's Avatar

Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: London

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Genehuk
@Szkodi widze ze jestes tu jednym z niewielu ktory gada z sensem, co sadzisz jak bedzie na Galanie jak HWL wygra ta wojne?
czy mowie z sensem to jest kwestia gustu kazdego czytlnika. Co do mojej opinii... Jezeli HWL wygra to nastapi kolejna wojna o wladze. Wewnatrz gildii i wtedy moge spodziewac sie rozlamu szwedow, polakow czy innych tam bestyjek Tak jest zawsze i tak bedzie W HWL widze 3 prawdziwych liderow - jezeli sie srpreza i naucza swoich ludzi szacunku i sami go ukaza to gildia sie nie rozpadnie. Prawa jest taka ze PAbusing sie nie zmniejszy, co najwyzej zwiekszy. Wiadomo ze gdyby Right~ przegralo to pozbywa sie z serwera Kondy, Oena , Kardeara, Lady Jah czy innych PA pokroju Raa. Chociaz snake attacki beda ciagle i tego nie zmienicie. Nie wykluczam tez interwencji Furionow i Vnzli. Pamietajmy ze sytuacja zmienia sie z dnia na dzien i to czasami diametralnie. Zreszta ja oczekuje kiedy wreszcie odezwa sie wszyscy neutralni ktorym nalezy sie oskar za cierpliwosc. Inna sprawa to to ze gdyby sie przeciwstawili to... mogliby to wygrac. Tylko znajac charakter Polakow polowa z nich zaplacilaby przy pierwszej lepszej okazji.

Pamietajmy ze wojna to nie kwestia sily, ale zgrania. Poza tym wazna jest propaganda. Uwzglednic tez trzeba ze wojny czesto nie maja swoich praw.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lord Hybrid
Academy została disbanded 2 dni przed banem kondy więc na GC Academi nic nie pisali podczas ataku na LAdy Jah
Zostala disbanded ale wasze Majetic jak zapewnil mnie lider i Demi byla odpowiednikiem akademii tylko pod inna nazwa. Rowniez tez dostalem msge od was z prosba o pomoc po smierci Rumcia bo przeciez bylem w Right~. Spoleczenstwa nie oklamiesz stary. Co najwyzej mozesz oklamac samego SIEBIE.

Ostatnio edytowany przez szkodi - 23-05-2006 o 23:59.
szkodi jest offline