Zobacz pojedynczy post
stary 24-05-2006, 10:31   #71
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Podraz.
Pewnie ze moze. Kazdy moze. Mozna takze samemu zrobic lvl/skille/mlvl a pozniej walczyc w pvp z aimbotem.
Racja.

Cytuj:
Nic trudnego, jak umiesz sobie ustawic cave bota do expienia na dragach to na demonach jest niewiele trudniej. Oczywiscie expienie na demonach z cave botem nie jest oplacalne, ale expic w ten sposob jak najbardziej mozna i nie ma ryzyka deda o ile cave bot jest prawidlowo ustawiony.
Może. Ale i tak nieopłacalne, + duże ryzyko i tak jest (częściej niż 1 uh/sekunda się nie uleczysz, a jeśli jeszcze jakiś hlvl za cavebota Cię zacznie bić, to jest problem).

Cytuj:
Zawsze mozna miec IP dynamiczne.
Dynamiczne nie zmienia się całe. Tylko w jakimiśtam zakresie.

Cytuj:
Nie. Ja ogolnie porownywalem mozliwosci lowlvla i hlvla pod katem "ciekawości" gry jedna i druga postacia.
Tamto było odnośnie czegoś w rodzaju "mając wyższy lvl będziesz się lepiej na hydrach bawić".

Cytuj:
Masz racje. Kazdy ma swoj sposob na gre. Jednak wydaje mi sie ze wiekszosc graczy woli chodzic na dragi niz na soldki.
Jeśli robi to za nich cavebot, to chyba im to obojętne ^^

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hybryda
a wracając do tego jak wyśmiewasz mój tekst o filmiku avi (format bez znaczenia ,moze byc nawet ufo) to mzoe dasz mi lepszy pomysł jak zaprezentować szanownemu państwu z cipsoftu ze szwedzki noob oszukuje?
GM tego i tak nie weźmie za dowód. Chyba, że to on zrobi ten filmik, i go da na forum.tibia.com z tej postaci, która czituje.