Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Podraz.
Pewnie ze moze. Kazdy moze. Mozna takze samemu zrobic lvl/skille/mlvl a pozniej walczyc w pvp z aimbotem.
|
Racja.
Cytuj:
Nic trudnego, jak umiesz sobie ustawic cave bota do expienia na dragach to na demonach jest niewiele trudniej. Oczywiscie expienie na demonach z cave botem nie jest oplacalne, ale expic w ten sposob jak najbardziej mozna i nie ma ryzyka deda o ile cave bot jest prawidlowo ustawiony.
|
Może. Ale i tak nieopłacalne, + duże ryzyko i tak jest (częściej niż 1 uh/sekunda się nie uleczysz, a jeśli jeszcze jakiś hlvl za cavebota Cię zacznie bić, to jest problem).
Cytuj:
Zawsze mozna miec IP dynamiczne.
|
Dynamiczne nie zmienia się całe. Tylko w jakimiśtam zakresie.
Cytuj:
Nie. Ja ogolnie porownywalem mozliwosci lowlvla i hlvla pod katem "ciekawości" gry jedna i druga postacia.
|
Tamto było odnośnie czegoś w rodzaju "mając wyższy lvl będziesz się lepiej na hydrach bawić".
Cytuj:
Masz racje. Kazdy ma swoj sposob na gre. Jednak wydaje mi sie ze wiekszosc graczy woli chodzic na dragi niz na soldki.
|
Jeśli robi to za nich cavebot, to chyba im to obojętne ^^
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hybryda
a wracając do tego jak wyśmiewasz mój tekst o filmiku avi (format bez znaczenia ,moze byc nawet ufo) to mzoe dasz mi lepszy pomysł jak zaprezentować szanownemu państwu z cipsoftu ze szwedzki noob oszukuje?
|
GM tego i tak nie weźmie za dowód. Chyba, że to on zrobi ten filmik, i go da na forum.tibia.com z tej postaci, która czituje.