Od dłuższego czasu przyglądam się waszej rozmowie.Ale czas ,wreszcie powiedzieć cała prawde.
Tetro Aurelius - Nie bede oceniać go jaki jest na rl ,chodż ćpanie aby nie czuć zmęczenia jest debilizmem.Tetro ,każdy chyba ze mna się zgodzi ,że robi ogromne pa na servie szczególnie w pierwszych miesiącach.Kupienie od niego czegos oznaczało protekcje i wiele innych rzeczy.Prawde mówiąc dziwie się ,że wcześniej już za to go nie wywalili.Zaraz obrońcy tetra powiedzą ,że nie mam racji:Zabić kolege z gildi tylko za to że go obraził.Zachowywać się jak dziecko i kraść.Wiem że to jest tylko gra ,ale nie mówcie kto to wszytko zaczoł.Nie ja bede oceniał jego pvp bo zreszta co kogo to obchodzi.A przyjaż znim jest tylko po to ,aby on czerpał zyski.Byli najlepsi koledzy Zafero,Gluchyy itd.Wszycy zostali zabici właśnie przez niego.Tetro w każdym poście wspomina swoją "Wielką" przyjazn z Eon~.Nie wiem tylko jak oni się porozumiewają ,jeśli Tetro nie umie złożyć najprostrzego zdania bo angielsku np.Jego posty na oficjalnej stronie.Pare osób broni tetra ... Szczególnie zwróciłem uwage na posty "Awer Fast" z czego co pamietam to ostro dawał na niego.A chyba nawet uczestniczył wojnie NG vs BM.
Podsumowując:
Na dzień dzisiejszy widze to tak:Familia wygra ,i wywala tetra z serwa ( To moja opinia,chodz osobiście do swe~ nic nie mam dzieki nim bylem członiem NG)
Wszytskie osoby broniące "Tetro Aurelius" wydaje im się iż bedą miały z tego jakieś korzyści.
Tetro - nie wymagam od ciebie niczego przynajmniej pisz sensownie po polsku.
PS A tak do tetra zacznij uczyć sie bo póżniej w oczach innych państw wychodzimy na debili.
|