Zobacz pojedynczy post
stary 24-05-2006, 14:43   #48
Keel
Użytkownik Forum

Keel's Avatar

Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Zielona Góra

Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Fortera
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mithgar XX
Rotfl, a co wtedy, jak ciebie zabiją, kiedy wbijesz załóżmy ten 60lvl i zlecisz na 58, a exp biłeś 4 dni? Miło by na pewno nie było.
Właśnie zacząłem sobie grać na Refugii, zrobiłem 25lvl i 25mlvl w ciągu tygodnia, zainwestowałem w eq, a na noobów i newbie/niepotrzebne skreślić znalazłem parę sposobów, które zazwyczaj skutkują :>
- jeżeli noob/newbie przychodzi do cave, a ty tam expisz, a jak on zobaczy, że potworków nie ma, po paru chwilach sobie pójdzie, albo da loga
(częściej :>)
- nie reagujcie na światach non-pvp na gadki z innej strony typu: ,,noob",
,,twoja stara", tylko dajcie ignore i pomyślcie: ,,to tylko jakiś idiota, zaraz sobie pójdzie"
- rozumiem, że jeżeli sobie skillujemy i ktoś wybije nasze potworki, można się wnerwić ( mi dzisiaj parcelki ktoś zabrał ). Ja zacząłem chodzić za nim i zabijać jego potworki i zabierać loota z nich. Doszło do tego, że mnie przeprosił i jeszcze dopłacił 100gp
- prawdą jest, że banda 10-25lvl sorców wbijająca się na expa nie jest miła, warto pocieszyć się faktem, że oni maksymalnie dojadą do 30lvl i dadzą se spokój
- zachęcam też do kupienia pacca Na pacc area nie ma noobów i ludzi kradnących expa, bo jaskinie na Dara~, Ank~ z rotami itp. są tak obszerne, że takie sytuacje w ogóle nie wchodzą w drogę. Jak tylko zrobię 40lvl i 50mlvl, kupuję pacc przez tibia.pl

@EDit
Zapomniałem wspomnieć o kradzieży lootbagów !
Wystarczy kupić sobie kiedyś pacca,zrobić postman quest i nie ma z tym problemu, gdyż skrzynek pocztowych na expowiskach najczęściej obleganych nie brakuje. Nawet jak zrobisz postmana, w czasie, gdy będziesz miał pacc na koncie, a kiedy pacc sie skończy, postman zostaje :>

Pozdrawiam!
To samo na nonpvp... zlapiesz kicka na guardach i padniesz... LMAO
Keel jest offline   Odpowiedz z Cytatem