Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Night Picz
|
Grrrr... Przywłaszczyłeś sobie moje zdjęcia, które dałem na forum pewnego bota(a jednocześnie Tibicam NG)! Jestem tego na 100% pewien, bo:
- rozmiar moich zdjęć jest identyczny
- nazwy plików są identyczne
Moje ssy była na imageshack.us, a ty je tylko przeniosłeś na photobucket. Nie podam adresu tego forum, bo jest to tu zabronione, ale mój post tam był już rano -.-
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dwimenor
TAK-Trwają prace na updatem starej dobrej tibicam. Kod jest pisany i (może)zostanie zostanie zatwierdzony przez How2DoIt. Zapewne nowa wersja będzie zawierała wiele udogodnień(bookmarks, frame by frame, duble click na .rec rozpoczyna odtwarzanie itp)
Aby uzyskać więcej informacji zapraszam tutaj
|
Oby te nowe Tibicam wyszło jak najszybciej i oby działało u każdego poprawnie. Chociaż na tibianews.net był niedawno news, który informował że zwykłego Tibicam już nie będzie, ale wszystko pokaże czas
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Berni
A ja wam powiem, ze mialem taki sam problem jak wszyscy. Jak wlaczalem ta TibieCam Ng, to gdy wybieralem film, nic sie nie dzialo i powtarzalem tak w kolko. Wiec chcialbym dac wam rade, ktora mi pomogla. Mianowicie: Mialem zainstalowana TibieCam Ng na dysku "D", a gdy przenioslem na dysk "C", to wszystko zaczelo dzialac jak nalezy. To to by bylo na tyle. 
|
Ja już o tym wcześniej pomyślałem i niestety u mnie nie zadziałało ;/
edit: Z tego co czytałem na forum Tibicam NG, jeśli Tibia jest na dysku C:\ nie trzeba już wskazywać jej lokalizacji i daje to tylko tyle.
edit: Mam dobrą wiadomość! Na tym forum, autor programu zainteresował się moim tematem i napisał coś takiego:
Cytuj:
Okay thank you. It finally makes sense on what's wrong now. I will work on a fix for this.
|
Oby tak było rzeczywiście