Zobacz pojedynczy post
stary 24-05-2006, 17:38   #85
Pablosso
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 11 05 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Night Picz
http://s53.photobucket.com/albums/g6...t=debug0xh.jpg
http://s53.photobucket.com/albums/g6...=debug28sw.jpg

chyba zwariuje
I tak sie dzieje jak próbuje otworzyć ledwo co nakręcony film...
I nie gadać ze zle wlanczam bo już wszystko próbowalem łacznie z tym co pisze na tym forum
Grrrr... Przywłaszczyłeś sobie moje zdjęcia, które dałem na forum pewnego bota(a jednocześnie Tibicam NG)! Jestem tego na 100% pewien, bo:
- rozmiar moich zdjęć jest identyczny
- nazwy plików są identyczne
Moje ssy była na imageshack.us, a ty je tylko przeniosłeś na photobucket. Nie podam adresu tego forum, bo jest to tu zabronione, ale mój post tam był już rano -.-

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dwimenor
TAK-Trwają prace na updatem starej dobrej tibicam. Kod jest pisany i (może)zostanie zostanie zatwierdzony przez How2DoIt. Zapewne nowa wersja będzie zawierała wiele udogodnień(bookmarks, frame by frame, duble click na .rec rozpoczyna odtwarzanie itp)
Aby uzyskać więcej informacji zapraszam tutaj
Oby te nowe Tibicam wyszło jak najszybciej i oby działało u każdego poprawnie. Chociaż na tibianews.net był niedawno news, który informował że zwykłego Tibicam już nie będzie, ale wszystko pokaże czas

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Berni
A ja wam powiem, ze mialem taki sam problem jak wszyscy. Jak wlaczalem ta TibieCam Ng, to gdy wybieralem film, nic sie nie dzialo i powtarzalem tak w kolko. Wiec chcialbym dac wam rade, ktora mi pomogla. Mianowicie: Mialem zainstalowana TibieCam Ng na dysku "D", a gdy przenioslem na dysk "C", to wszystko zaczelo dzialac jak nalezy. To to by bylo na tyle.
Ja już o tym wcześniej pomyślałem i niestety u mnie nie zadziałało ;/
edit: Z tego co czytałem na forum Tibicam NG, jeśli Tibia jest na dysku C:\ nie trzeba już wskazywać jej lokalizacji i daje to tylko tyle.

edit: Mam dobrą wiadomość! Na tym forum, autor programu zainteresował się moim tematem i napisał coś takiego:
Cytuj:
Okay thank you. It finally makes sense on what's wrong now. I will work on a fix for this.
Oby tak było rzeczywiście

Ostatnio edytowany przez Pablosso - 24-05-2006 o 21:22.
Pablosso jest offline