Zobacz pojedynczy post
stary 24-05-2006, 19:50   #79
pOta
Użytkownik Forum

pOta's Avatar

Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Viwaro
Profesja: Elite Knight
Gildia: Weirdos
Świat: Chimera
Poziom: 90+
Skille: 89/84
Poziom mag.: 7
Domyślny

oMg ale macie problem jak sie jest wporzadku wobc udzi i pomaga w miare mozliwosci to nikt Ci nic nie zrobi bo zawsze znajdzie sie ktos kto sie za Toba wstawi... Olecko miasto jak miasto, ludzie jak ludzie... bydgoszcz tez ma sporo h lvl'i i z reguly h lvl'e sie znaja i zazwyczaj lubia. Gram na aldorze i nei spotkalem sie z tym by ktos mnie wyganial z respa... jak sie jest milym to jest loooz po co pisac LEAVE albo "wyjdz kurwa" lepiej napisac leave plx i hunt here i tyle. Bo Ci co zazwyczaj wymieniaja ktos ich protectuje to sciemniacze -.- nie raz ubilem kogos kto mi pisal hunted by <ktos z Olecka xDD> i co i nic padalem z innych przyczyn na lov lvl jeszcze .... jak ktos mysli, ze ma 30+ lvl bdb skile lub m lvl bo sie bunkruje i do dp wpada porobic cos z kasa runami lub cos i wbiega zlewajac ogol to niech sie nei dziwi, ze ktos potem bez skrupułów go ubije przy byle okazji I mam mala rade dla tych których wkurzaja lov lvl'a krzyczace hunted kupcie pacc'a wtedy bedziecie mieli spokoj mieszkaja w annkh lub gdzies z dala od facc placów xD

tyle odemnie pOzdro dla bydgoszczy xDDD
pOta jest offline   Odpowiedz z Cytatem