Temat: Mój 2 WMV
Zobacz pojedynczy post
stary 24-05-2006, 20:06   #59
Always hunted
Użytkownik Forum

Always hunted's Avatar

Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Thais depot...

Stan: Niegrający
Imię: Petersaber
Profesja: Druid
Gildia: Silver Cross
Świat: Julera
Poziom: 43
Skille: 22/25
Poziom mag.: 49
Always hunted ma numer GG 8078836
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Leman Niiszczyciel
Btw
tyczy to sie do tych co mowią ze zaszpanowalem czahami? i łacinom? huh to mnie tez bardzo bawi widac ze nieumiecie zrozumiec tego czego ogladacie
wiec wam wyjasnie o co tam chodzilo bo widac ze bez pomocy sobie nieporadzicie i niedziwie sie ze wam sie niepodobalo jak nic z tego nierozumieliscie
wiec
poczatek filmu z tym ludzikie przedstawia blad operatora < czyli puscił nie ten film co trzeba>
Nastepnie niemiałem za duzo materiałow o tibi wiec musialem cos wymyslec wiec podzielilem film na 2 czesci

w pierwszej kolejnosci bylo " Carpe Diem " -czyli chwytaj dzień, przedstawilem tam dobre momenty spedzone na tibi.

W drugiej kolejnosci było " Memento Mori "
przedstawiłem tam złe momenty spedzone na tibi

potem ksiazka sie zamyka i sa podzienkowania dla najlepszych znajomych

i prosze was niepiszcie glupot ze chcialem sie popisac lacina czy jakimis czachami <smieszne> poprostu zacznijcie wczuwac sie w filmy a nie tylko myslec co tu krytykowac

Amek_PL : wpisz w wyszukiwarce nazwe tam napewno łatwo znajdziesz
I w ten sposób, ładnie i kultularnie(zawsze miałem problem pisząc to słowo ) nas zbeształeś, teoretycznie nic nie robiąc.
I ty mówisz, że umiesz przyjmować krytykę? Popatrz na co piszesz! To sa odpowiedzi typowego yntelygenta w dresie. Myśleć co tu krytykować? hmm... co my tu jeszcze mamy. Niestety nic, bo wszystko do skrytykowania już chyba zostało skrytykowane, ale ty tego nie uznajesz. Nawet gdyby jeden cholerny bóg by się wypowiedział, miałbyś go gdzieś (zresztą ja też, jestem ateistą)

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Leman Nie Umiejący Przyjmować Krytyki
a film byl zrobiony z 3~~ miechy temu

a lat mam 19
A ja jestem Yoda

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Leman, br?
syndrom takiego zachowania swiadczy o tym że w otoczeniu znajomych niezbyt cie szanuja i robisz za tak zwanego MURZYNA to też wyżywasz sie na forum i zapewne jestes pa w tibi na low lvlach
Syndrom takiego zachowania świadczy o tym, że własne problemy zwalasz na innych. Rasista, "robisz za tzw MURZYNA

Wyjdź. Nie wracaj. Nie będziemy tęsknić.

~czeka na beszty ze strony Lemana, który akurat przegląda temat <patrzy na sam dół stron>~

Kup słownik. Plx.

Już skopiowałem, w końcu pomysł był mój ;d
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez plafdzifego mloka
Mroku (21-03-2007 18:31)
hyba nie zaówarzyłeś ,rze to byl joke -.-'
mash problem
metalOOffcu?
Mroku (21-03-2007 18:32)
iks.IKS
PS: Dzięki za reklamę ;d

Ostatnio edytowany przez Always hunted - 24-05-2006 o 20:07.
Always hunted jest offline   Odpowiedz z Cytatem