Temat: Mój 2 WMV
Zobacz pojedynczy post
stary 24-05-2006, 22:15   #61
Crused
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 07 2005
Lokacja: Cieszyn

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Leman Niiszczyciel
Skoro kończysz w tym roku 18 lat to i tak jestes dla mnie dzieciak
Cytuj:
a lat mam 19
No comment

Cytuj:
Smutny jesteś hehe
Ty też

Cytuj:
btw gdyby film był idealny stracił bym checi na dalsza prace..
Ten film napewno nie jest idealny a do ideału brakuje mu niesamowicie dużo, ale modle się żębyś stracił chęć na dalszą prace.

Cytuj:
i dam se glowe uciac ze tam gdzie ja mieszkam to bys niepozyl długo
Buahshsa...Jeden, z najbardzoej żałosnych tekstów, jaki słyszałem. Co ty jakiś gangster jesteś?

Cytuj:
niewiem o co ci chodzi ale ten film w cafosci jest zrobiony przezemnie
Na twoim miejscu bym się nie przyznawał

Cytuj:
a lat mam 19 jak by ktos chcial wiedziec bo non stop ktos tu zastanawia sie ile mam lat widze
Zastanów się może, dlaczego ludzie się zastanawiają ile masz lat...I zobacz na ile Cię oceniają, i dlaczego oceniają Cie tak nisko(14 lat?)- Może to skłoni Cię do pewnych refleksji, przemyśleń.

Cytuj:
ukoncz przeczkole
Tobie polecam powrót do szkoły podstawowej bo nawet wyrazu "przedszkole" nie umiesz napisać poprawnie...

Cytuj:
dokonalem duzo wspanialych zeczy wiec mi niemow ze nie
Przykład prosze, co zrobiłeś takiego wspaniałego? A tak pozatym kolejny poważny błąd ortograficzny "żeczy"- niewiem czy śmiać się czy płakać.

Mógłbym jeszcze wiele napisać o twojej osobie wykorzystując twoje wypociny, ale mi się już po prostu nie chce. Powiem tylko tyle, że nie umiesz przyjmować krytyki, a twoje posty utwierdziły mnie w przekonaniu, że forum.tibia.pl w większość odwiedzają ludzie mało inteligętni lub po prostu dzieci- taka prawda, jest to naprawdę przykre.

Przejdźmy do komentowania filmiku:

Forum to jest poświęcone tibii, więc co robi tutaj ten filmik? Przecież w nim elementy, z tibii to tylko dodatki, sam napisałeś, że miałeś mało materiału o tibii, więc, po co robiłeś ten filmik. Robienie czegoś "na siłę" nie jest niczym dobrym. Tak pozatym film ten jest doskonałym przykładem złego wykorzystania efektów specjalnych.

Podsumowując:
Jak już chcesz robić filmik to zgromadź odpowiednią ilość materiałów, nie używaj nadmiernie efektów specjalnych, postaraj się o mp3 w lepszej jakość. Generalnie twój filmik może posłużyć jako przykład "jaki nie powinien być filmik"

Wiem, że w niektórych kwestiach się powtórzyłem, ale napisałem to po to, żeby w końcu to do Ciebie dotarło i nie robił cały czas z siebie najmądrzejszego, mającego zawsze rację człowieka.

Z czystej ciekawości: Jaki miałeś najwyższy lvl ?

Pozdrawiam
Crused jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.