Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Leman Niiszczyciel
Skoro kończysz w tym roku 18 lat to i tak jestes dla mnie dzieciak 
|
Cytuj:
a lat mam 19
|
No comment
Cytuj:
Smutny jesteś hehe
|
Ty też
Cytuj:
btw gdyby film był idealny stracił bym checi na dalsza prace..
|
Ten film napewno nie jest idealny a do ideału brakuje mu niesamowicie dużo, ale modle się żębyś stracił chęć na dalszą prace.
Cytuj:
i dam se glowe uciac ze tam gdzie ja mieszkam to bys niepozyl długo
|
Buahshsa...Jeden, z najbardzoej żałosnych tekstów, jaki słyszałem. Co ty jakiś gangster jesteś?
Cytuj:
niewiem o co ci chodzi ale ten film w cafosci jest zrobiony przezemnie
|
Na twoim miejscu bym się nie przyznawał
Cytuj:
a lat mam 19 jak by ktos chcial wiedziec bo non stop ktos tu zastanawia sie ile mam lat widze
|
Zastanów się może, dlaczego ludzie się zastanawiają ile masz lat...I zobacz na ile Cię oceniają, i dlaczego oceniają Cie tak nisko(14 lat?)- Może to skłoni Cię do pewnych refleksji, przemyśleń.
Cytuj:
ukoncz przeczkole
|
Tobie polecam powrót do szkoły podstawowej bo nawet wyrazu "przedszkole" nie umiesz napisać poprawnie...
Cytuj:
dokonalem duzo wspanialych zeczy wiec mi niemow ze nie
|
Przykład prosze, co zrobiłeś takiego wspaniałego? A tak pozatym kolejny poważny błąd ortograficzny "żeczy"- niewiem czy śmiać się czy płakać.
Mógłbym jeszcze wiele napisać o twojej osobie wykorzystując twoje wypociny, ale mi się już po prostu nie chce. Powiem tylko tyle, że nie umiesz przyjmować krytyki, a twoje posty utwierdziły mnie w przekonaniu, że forum.tibia.pl w większość odwiedzają ludzie mało inteligętni lub po prostu dzieci- taka prawda, jest to naprawdę przykre.
Przejdźmy do komentowania filmiku:
Forum to jest poświęcone tibii, więc co robi tutaj ten filmik? Przecież w nim elementy, z tibii to tylko dodatki, sam napisałeś, że miałeś mało materiału o tibii, więc, po co robiłeś ten filmik. Robienie czegoś "na siłę" nie jest niczym dobrym. Tak pozatym film ten jest doskonałym przykładem złego wykorzystania efektów specjalnych.
Podsumowując:
Jak już chcesz robić filmik to zgromadź odpowiednią ilość materiałów, nie używaj nadmiernie efektów specjalnych, postaraj się o mp3 w lepszej jakość. Generalnie twój filmik może posłużyć jako przykład "jaki nie powinien być filmik"
Wiem, że w niektórych kwestiach się powtórzyłem, ale napisałem to po to, żeby w końcu to do Ciebie dotarło i nie robił cały czas z siebie najmądrzejszego, mającego zawsze rację człowieka.
Z czystej ciekawości: Jaki miałeś najwyższy lvl ?
Pozdrawiam