Orc warlordy - a to zależy. Z punktu widzenia blokera - SD, SD, SD

, hehehe, z punktu widzenia opłacalności - hmm z wyczuciem, tak samo explo, + jak się robi niewidzialny, to najlepiej SD walnąć - w razie przerzucenia się go ma mniej hp i drugie/max trzecie sd go zabije, poza tym - hmm starczy. Aha - jeśli jest więcej niż 1 warlord - to jednego koniecznie i jak najszybciej SD - bo bloker jest w bardzo ciężkim położeniu.
Solo... emm... to co mi się WYDAJE (bo nie widziałem bijących solo

- nie opłacają się w żaden sposób) - to mana shield i sd - wyłącznie tak. Ale to jest BARDZO, BARDZO, BARDZO niebezpieczne. Z mojego punktu widzenia, sądzę, że warlord solo jest gorszy dla maga niż dl solo - szczególnie ze względu na miejsce, gdzie są warlordy i ze względu na miejsce, gdzie się soluje dle

. + z warlorda jest mało expa, a z dla... dużo, + szansa na loot konkretny też znacząca

.
behemoty - jasna sprawa - poniżej tego 40 lvl i 50 mlvl nie ma co tam szukać - można, owszem, ale i niebezpiecznie na maxa i mało opłacalnie. Hunty na behe się opłacają od jakiegoś 50 lvl i 50+ mlvl - szczególnie w expie, bo loot tam żaden

. A i tak - nawet i wtedy kompania bloker + 2 bijących jest bardzo pożądana. behe są bardzo szybkie, bardzo bardzo szybkie - stoicie przy schodach i nie ma zmiłuj. Aha - jak się schodzi... no cóż - jedno UE przy schodach to po prostu mus - potem wchodzicie i mfy, potem - jeśli bloker jest dobry i doświadczony - schodzi i blokuje te dwa behe a wy z ostrożnością je bijecie. Potem już pojedynczo jest łatwiej. Dużo rad nie daję, bo byłem na behemotach raptem dwa razy

+ to co słyszałem i to, z kim się wybierali na behe

. Z czego bić? explo chyba najczęściej używane, poza tym sd, o hmmach nie wiem.
Demony - nie byłem (pacc się skończył, zanim ja zacząłem być w stanie na nie chodzić w miare bezpiecznie), acz zasady jasne - chyba najsłabszy mag, jaki był ze znajomych miał 35 lvl - na screenach widziałem słabszych, ale to nie znaczy, że to bezpieczne. Stoicie oczywiście na parcelach/koło parceli - jakoś tak i ktoś jest wyznaczony do ubijania z sd fire elementali jak się tylko pojawią - spam demona + spam fe jest zabójczy - fe musza być natychmiast eliminowane. No i, głupia sprawa, oczywiście na demony używa się wyłącznie sd

.
dwarf geomancer - tak jak priestess - olewamy chodzenie na nie, albo sd jak tylko go się zobaczy - wybitnie niemiły potworek (manę zżera, leczy się jak głupi i bije dość mocno).
Jak o czymś zapomniałem, to się to kiedyś uzupełni
Przypominam - ja jestem knightem - tak to wygląda od mojej strony + obserwacja przyjaciół.
Dwa posty pod rząd - bo mi powiedziało, że moja wypowiedź jest za długa XD