Cytuj:
a ty to kto jesteś ze taki wielki fachowiec co? de bove wbiła ponad 100k expa dziennie...i nie wiem czy licze dobrze ale zabijała minotaura w krótszym czasie niz minuta...i musiałaby tak robić przez 24 h...jakoś nie wierze w to ze co 40 sekund padał minotaur..i robiła tak nie odrywając rąk od klawiatury (bo by sie nie wyrobiła inaczej) przez 24 GODZINY!!!!
|
De'bove nie expi na minotaurach.
Cytuj:
ja nosze przy sobie ZAWSZE plecak LF, na moje potrzeby to wystarcza...
|
To nie narzekaj ze cie wyprzedzaja w lvlu.
Cytuj:
mam wg mnie dobre skile ..20/25 to bardzo dobry wynik a mimo to minotaur nie zawsze jest prosty do pobicia.
|
Dlatego wlasnie de'bove na nich nie expi.
Cytuj:
wiem ze mając takei skile na dystans minotaur padałby bardzo szybko
|
Wolniej niz 10 poison spiderow.
Cytuj:
bez wspomagaczy prze 24 godziny..to absurd
|
Boty (o ile expia tyle samo czasu) wbija mniej expa niz zywy czlowiek, ktory jest madrzejszy.
Cytuj:
a wracając do tego jak wyśmiewasz mój tekst o filmiku avi (format bez znaczenia ,moze byc nawet ufo) to mzoe dasz mi lepszy pomysł jak zaprezentować szanownemu państwu z cipsoftu ze szwedzki noob oszukuje?
|
nie ma lepszego pomyslu
Cytuj:
ja na rooku gram...aby szokowac,to zawsze fajnie wyglada gdy w gronie 1 levelowców...lub 8 levelowców biega sobie 25 lv
|
Ponizej 40 lvla na nikim nie robisz wrazenia, bo nikt nie klika looka na wszystkich. A widoczna roznica w szybkosci chodzenia widoczna jest dopiero na 40+.
Cytuj:
Ps. nie odpowiadaj za instynkt , jeżeli nie masz poęcia o co chodzi.a z tego co czytam...jestes tylko frajerem który uzywa bota bo masz to gdzies ze łamiesz regulamin..a dla mnei jestes noobem ...bo nie umiesz osiagnąć tego co ja BEZ bota.
|
Jestem normalnym czlowiekiem, w przeciwienstwie do ciebie, bo ty jestes nalogowcem uzaleznionym od tibii. Ty bedziesz siedzial 10h dziennie albo i wiecej zeby osiagnac tyle co ja osiagne z botem majac przy tym normalne rl life. I pozniej ja mam z tibii wiecej radosci niz ty, jak juz usiade do gry.
Cytuj:
Może. Ale i tak nieopłacalne, + duże ryzyko i tak jest (częściej niż 1 uh/sekunda się nie uleczysz, a jeśli jeszcze jakiś hlvl za cavebota Cię zacznie bić, to jest problem).
|
Jak pk to pewnie ze bedzie dead. Ale ja mowie o sytuacji kiedy expimy samemu i nikt nie przeszkadza w expieniu. Wtedy szansa na deda jest minimalna.
Cytuj:
Dynamiczne nie zmienia się całe. Tylko w jakimiśtam zakresie.
|
I to wystarczy zeby cipsoft sie nie skapnal.
Cytuj:
Tamto było odnośnie czegoś w rodzaju "mając wyższy lvl będziesz się lepiej na hydrach bawić".
|
Ja tak nie twierdzilem, a jesli twierdzilem to chodzilo mi o solowanie.
Cytuj:
Jeśli robi to za nich cavebot, to chyba im to obojętne ^^
|
nie o to chodzilo tutaj. Ja napisalem ze jak juz cave bot zrobi dobry lvl za gracza to ten gracz moze pozniej samemu chodzic na dragi, a jak ktos recznie gra to robi lvl wolniej i moze chodzic tylko na soldy.
Cytuj:
GM tego i tak nie weźmie za dowód. Chyba, że to on zrobi ten filmik, i go da na forum.tibia.com z tej postaci, która czituje.
|
Czyli szansa zerowa, bo nie ma chyba takiego co by sam siebie chcial ukarac.