Zobacz pojedynczy post
stary 25-05-2006, 14:30   #72
Podraz.
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 05 2006
Lokacja: Zapomniałem

Domyślny

Cytuj:
a ty to kto jesteś ze taki wielki fachowiec co? de bove wbiła ponad 100k expa dziennie...i nie wiem czy licze dobrze ale zabijała minotaura w krótszym czasie niz minuta...i musiałaby tak robić przez 24 h...jakoś nie wierze w to ze co 40 sekund padał minotaur..i robiła tak nie odrywając rąk od klawiatury (bo by sie nie wyrobiła inaczej) przez 24 GODZINY!!!!
De'bove nie expi na minotaurach.
Cytuj:
ja nosze przy sobie ZAWSZE plecak LF, na moje potrzeby to wystarcza...
To nie narzekaj ze cie wyprzedzaja w lvlu.
Cytuj:
mam wg mnie dobre skile ..20/25 to bardzo dobry wynik a mimo to minotaur nie zawsze jest prosty do pobicia.
Dlatego wlasnie de'bove na nich nie expi.
Cytuj:
wiem ze mając takei skile na dystans minotaur padałby bardzo szybko
Wolniej niz 10 poison spiderow.
Cytuj:
bez wspomagaczy prze 24 godziny..to absurd
Boty (o ile expia tyle samo czasu) wbija mniej expa niz zywy czlowiek, ktory jest madrzejszy.
Cytuj:
a wracając do tego jak wyśmiewasz mój tekst o filmiku avi (format bez znaczenia ,moze byc nawet ufo) to mzoe dasz mi lepszy pomysł jak zaprezentować szanownemu państwu z cipsoftu ze szwedzki noob oszukuje?
nie ma lepszego pomyslu
Cytuj:
ja na rooku gram...aby szokowac,to zawsze fajnie wyglada gdy w gronie 1 levelowców...lub 8 levelowców biega sobie 25 lv
Ponizej 40 lvla na nikim nie robisz wrazenia, bo nikt nie klika looka na wszystkich. A widoczna roznica w szybkosci chodzenia widoczna jest dopiero na 40+.
Cytuj:
Ps. nie odpowiadaj za instynkt , jeżeli nie masz poęcia o co chodzi.a z tego co czytam...jestes tylko frajerem który uzywa bota bo masz to gdzies ze łamiesz regulamin..a dla mnei jestes noobem ...bo nie umiesz osiagnąć tego co ja BEZ bota.
Jestem normalnym czlowiekiem, w przeciwienstwie do ciebie, bo ty jestes nalogowcem uzaleznionym od tibii. Ty bedziesz siedzial 10h dziennie albo i wiecej zeby osiagnac tyle co ja osiagne z botem majac przy tym normalne rl life. I pozniej ja mam z tibii wiecej radosci niz ty, jak juz usiade do gry.
Cytuj:
Może. Ale i tak nieopłacalne, + duże ryzyko i tak jest (częściej niż 1 uh/sekunda się nie uleczysz, a jeśli jeszcze jakiś hlvl za cavebota Cię zacznie bić, to jest problem).
Jak pk to pewnie ze bedzie dead. Ale ja mowie o sytuacji kiedy expimy samemu i nikt nie przeszkadza w expieniu. Wtedy szansa na deda jest minimalna.
Cytuj:
Dynamiczne nie zmienia się całe. Tylko w jakimiśtam zakresie.
I to wystarczy zeby cipsoft sie nie skapnal.
Cytuj:
Tamto było odnośnie czegoś w rodzaju "mając wyższy lvl będziesz się lepiej na hydrach bawić".
Ja tak nie twierdzilem, a jesli twierdzilem to chodzilo mi o solowanie.
Cytuj:
Jeśli robi to za nich cavebot, to chyba im to obojętne ^^
nie o to chodzilo tutaj. Ja napisalem ze jak juz cave bot zrobi dobry lvl za gracza to ten gracz moze pozniej samemu chodzic na dragi, a jak ktos recznie gra to robi lvl wolniej i moze chodzic tylko na soldy.
Cytuj:
GM tego i tak nie weźmie za dowód. Chyba, że to on zrobi ten filmik, i go da na forum.tibia.com z tej postaci, która czituje.
Czyli szansa zerowa, bo nie ma chyba takiego co by sam siebie chcial ukarac.
Podraz. jest offline   Odpowiedz z Cytatem