Zobacz pojedynczy post
stary 25-05-2006, 18:44   #73
P0nury
Użytkownik Forum

P0nury's Avatar

Data dołączenia: 19 07 2005

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 60
Domyślny

Cytuj:
nie o to chodzilo tutaj. Ja napisalem ze jak juz cave bot zrobi dobry lvl za gracza to ten gracz moze pozniej samemu chodzic na dragi, a jak ktos recznie gra to robi lvl wolniej i moze chodzic tylko na soldy.
A teraz przekład na inną grę.

nie o to chodzilo tutaj. Ja napisalem z pomoca wallhacka i aimbota moge zabijac duzo wiecej ludzi i byc na lepszym miejscu w rankingu!11!!1plxzplone a gdybym mial uzywac tylko swojej reki, to zabilbym mniej osob i mialbym mniej fragow i nizsze miejsce w rankingu. i nie mialbym przed kim szpanowac tym, w jak krotkim czasie wbilem lvl, rozkoszujac sie przy okazji swoim prawdziwym zyciem.

Albo wóz, albo przewóz. Nie ma tak, że masz i to i to. Trzeba po prostu wybrać, czy chcesz mieć sup4hlevel, czy może więcej czasu na własne przyjemności w RL.

Cytuj:
Jestem normalnym czlowiekiem, w przeciwienstwie do ciebie, bo ty jestes nalogowcem uzaleznionym od tibii. Ty bedziesz siedzial 10h dziennie albo i wiecej zeby osiagnac tyle co ja osiagne z botem majac przy tym normalne rl life. I pozniej ja mam z tibii wiecej radosci niz ty, jak juz usiade do gry.
Czyli typowa mentalność Polaków - jak zarobić, a się nie narobić. Niech ktoś/coś odwali za mnie czarną robotę, a ja będe czerpał przyjemność z późniejszej sielanki. Po prostu owacja na stojąco. Brawo, brawo!
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie."
P0nury jest offline   Odpowiedz z Cytatem