Zobacz pojedynczy post
stary 25-05-2006, 19:13   #1404
Trialowiec
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lord Hybrid
Xen chyba nie znasz faktów bo ja wcale nie odszedłem od reszty Majestic i z wojny.....
Nie mowie o tej wojnie.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lord Hybrid
Co do dojścia do "lepszych" to w momencie gdy dochodziłem ze Skopem do Right~~ u Rivenna w gildii nie było jeszcze mowy o odchodzeniu all PL i pojedynczych osób takich jak Anurchy. Dodatkowo dopiero po kilku dniach doszła resztaktóra pozostała lojalna z Majestic (Academy) i tacy jak Zazek, Veccia, Chaos, Anurchy..... Dletego nie mów że doszedłem bo odrazu widziałem wygrywających tak nie było
Po co walczysz cale swoje zycie przeciwko Patriots? Po co organizujesz dwie najwieksze rewolucje w calej historii naszego servera? Zeby na koncu dojsc do najwikeszych wrogow? Nie rozumiem tego Hybrid :S.
Pi*er*olisz o lojalnosci w swoich bezsensownych postach, ktore o niczym nie mowia i nic nie przekazuja poza tym by (jak to powiedzial Shinek) postawic Cie w lepszym swietle.
Zgrywasz pierd*lonego bohatera. Na co Ci to czlowieku? Wez przyklad lepiej z Tharrina albo Haldka. Ktorzy stoja ciagle po tej samej "nie mowie ze po wlasciwiej" stronie ale przedewszystkim wiedza kur*wa dlaczego tam stoja.
Maja swoje zasady na ktorych jada od samego poczatku. (bla bla bla)

btw.
nie pogaraszaj swojej sytuacji wytykajac ludzia bledy, kotre sam kiedys popelniles.

Pozdrawiam.

P.S.
Chcialem pozdrowic Tharrina, ktory jest moim adoratorem.

Ostatnio edytowany przez Trialowiec - 25-05-2006 o 19:15.