Zobacz pojedynczy post
stary 25-05-2006, 19:40   #77
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Podraz.
Jak pk to pewnie ze bedzie dead. Ale ja mowie o sytuacji kiedy expimy samemu i nikt nie przeszkadza w expieniu. Wtedy szansa na deda jest minimalna.
Z moim netem DUŻA ^^ bot na przerwie w połączeniu się nie wyuha.

Cytuj:
I to wystarczy zeby cipsoft sie nie skapnal.
Chodziło bodajże o sytuację, że ktoś jest z Bangladeszu czy innej wiochy. Otóż nawet po dynamicznym można kraj rozpoznać (chyba... specjalistą nie jestem).

Cytuj:
Czyli szansa zerowa, bo nie ma chyba takiego co by sam siebie chcial ukarac.
No i o to chodziło ^^

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez P0nury
Rozumiem, że w innych grach RPG ustawiasz sobie też 150 lvl i potem napieprzasz, "czerpiąc z tego przyjemność"? A w FPP króluje "god mode on" z poziomem trudności "very easy"? No racja, to też jest taaaaaka przyjemność z gry!
O, to, to! Tego mi brakowało. Przecież przyjemność w RPG płynie z ulepszania postaci... takie jest moje subiektywne uczucie, chociaż - co muszę Podraz.'owi przyznać, hunt na silnych potworkach też jest przyjemny.

Cytuj:
Tak samo, jak na kupkę pixeli w Call of Duty, Counter Strike, Command and Conquer etc. etc. Tylko tam usprawiedliwiane jest to tym, że "bardziej się opłaca".
CoD rulz!

Cytuj:
No właśnie! Bo przecież pieniądze są dla niektórych CAŁYM światem. Ech, jakiż ja jestem ograniczony, wierząc w ludzką uczciwość, honorowość, bezinteresowność i parę innych, miłych cech charakteru.
Jeszcze nie jesteś... tzn. nie do końca. Ale jak tak dalej pójdzie, to będziesz pod tym względem ograniczony :<

Cytuj:
No tak. To może kup sobie po prostu postać? Patrz, to dopiero oszczędność czasu! I prądu! Nie trzeba mieć włączonego kompa na czas działania bota. Żyć nie umierać! I wspomożesz chociaż człowieka, a nie dostawce prądu i neta. Czemu by nie? To też jest nielegalne. Chyba nie powiesz mi, że czujesz się związany z postacią, której Ty sam nie zrobiłeś? W którą włożyłeś jedynie kase za prąd i net, sporadycznie sobie pogrywając? To i tak wyjdzie drożej, niż kupienie postaci. I czasu więcej zajmie. Śmiało! Oszczędzaj jak się da!
O, właśnie. ^^

Ostatnio edytowany przez Lasooch - 25-05-2006 o 19:52.
Lasooch jest offline   Odpowiedz z Cytatem