18:54 Lord Lion: ja peirdole
18:54 Sauronos: .....
18:54 Veneos: lion, wy*******aj
18:54 Lord Strazhok: ten co w pizde dostal
18:55 Lord Lion: i jeszce raz dostanmie
18:55 Lord Lion: uwielbiam jeść bananyac lamusow
18:55 Lord Lion: co nie veneos
AAh nie moge sie powstrzymac, wiec to tutaj napisze. Tak wygladaja urywki "rozmowy" z tymi panami jak nas spotkali na Dlach

)) Pewnie połowa już wie jak to Todevor "nauwielbiam jeść bananyał" Veneosowi. Moj komentarz na to stwierdzenie to tylko: buehehhee. Opowiem wam po krótka jak to wyglądało. Przyjechał Ven~ standardowo, ale tym razem zabrał brata, chyba większosc wie

Master Sorcerusa. Poszlismy wraz z moja kolezanka przejsc sie na miasto, etc. Patrzymy, siedzi Todevor z kumplami (moge nazwiska wymienic ich jak bys chcial Todevorku, wiec nie mow wiecej, ze sam siedziales). Podeszlismy kulturalnie powiedziec "czesc". Niestety niektore osoby nie wiedza co to ironia, czy nawet żarty. Pol godziny pozniej w innym miejscu obtoczyło nas ~25? (nie wiem, nie liczyłam) dresów. Przepraszam za takie bezposrednie okrelsenie ale w tej chwili, pod wplywem nerwow i w ogole, nie jestem w stanie zdobyc sie na nic innego. Każdy z nich miał wielki ubaw, zabardzo nie wiem z czego nawet^^ Ooo powiem jeszcze, ze sa tacy odważni i w ogole, ze jeden wyskoczyl, kopnal Tomka (Veneosa ^.- ) ale potem jakoś bardzo szybko uciekł...Tak to mniej wiecej wygladalo. Dresy lewińskie niech sie za jakiś czas nie zdziwią
Chciałabym tylko powiedziec ze taki np Lord Lion własnie stracil w moich oczach wszystko co mial do tej pory, jesli w ogole cos mial. Chłopaki, jestescie dla mnie żałosni poprostu. A osoby, które pisza do Tomka jak to mu buzke obija sa poprostu smieszne. Panie Todevorze gdyby ktokolwiek z nas chcialby Ciebie wtedy tam, na miescie uderzyc to by to zrobil. A prosiłam żebyście sobie wtedy, tam ręce podali to powiedziałes "że ci reka gownem obrosnie" i ze Veneos ma cie "przeprosic" za wozenie sie pod dp?

Miło mi, że nie potrafisz nawet "czesc" w szkole powiedziec ani wzroku na mnie podniesc, bo to chyba o czyms swiadczy. A ja przez Ciebie mam kolejna "wojne" z lewińskimi dresami.
Jeszcze raz, jestescie żałośni.
Dzieki niekórym, oni wiedza za co
Cya in calmera, zeby nie bylo
kocham Cie Veneosie ;*