Zobacz pojedynczy post
stary 16-07-2004, 23:56   #6
tomo
Użytkownik Forum

tomo's Avatar

Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Pradawne miasto 'Ssij'

tomo ma numer GG 1414152
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Bossmanek
co w tym dziwnego ze zabiles?? ja palkiem na 14lvlu bralem draga na solo ale mialem skille 73/56 wiec wiesz to zalezy od skillów i od tego czy umiesz unikać gfb e-wave i takich tam pierdół czyli chodzi tu o postac i o doświadczenie to nie byl nadzwyczajny wyczyn nie masz sie czym chcwalic i nie masz co zaśmiecać fora Pozdrawiam papapa )

Lol..... Bili cie jak byles mniejszy? Niedoceniali cie? Wszystko wg. ciebie jest zle... Z tego posta mozna stwierdzic ze w 100% podlegasz pod definicje nooba ("Nic nie umie a wydaje mu sie ze jest we wszystkim najlepszy")... PEwnie mnie zbluzgasz (na nic innego cie nei stac) Udowodnic ci (specjalnie mala litera) ze mam racje? okej...

1. Na 14lvlu nie ma sily zebys zabil draga (no chyba ze go bijesz jakies 5-8 sekund to wtedy tak) bo moze i fwave unikniesz (nie takie latwe ale jak nabierzesz wprawy to pikus ) ale gfb nie ma jak uniknac... Co zrobisz? Podskoczysz? Lol .... I jezeli cie trafia 2-3 a pewnie i tak bedzie 4+ przy odrobinie szczescia (na pewno dlugo bys lal draga solo mimo wszystko) a z hp posiadanym na 14lvlu - Szybki Dead

2. Jak powiedzialem wczesniej - gfb nie unikniesz

ZNalazlbym jeszcze wiele takich ale mi sie nie chce

Zalozyciel tematu ---> Thanks :d Wczesniej taki znalem ale usuneli strone dlatego juz od dluzszego czasu zadnych sskow ode mnie nie ma

I tak btw to grartz solniecia go polecam troche wyzej w jaskini, jak zejdziesz to sie nie ruszaj (zadno fwave nie wejdzie w ciebie, i 1/2 gfb nie bedzie trafial (tzn jak juz bedzie blisko to all, ale jezeli daleko to mozesz miec fuksy takie ze 1kratka przed toba boom )

Pozdrawiam

ps. Wiem, dlugi, idiotyczny, nic nie wnoszacy do tematu post

EDIT -------> SORRY ! nie uwzglednilem uhow... Ale to sie i tak calkowicie nie oplaca, marnowac 4-5 uh na smoka... Chyba ze sie nie ma co z kasa zrobic i sie umie szybko uhowac...

user:Inactive jak chuj.

tomo jest offline   Odpowiedz z Cytatem