Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mr Torax
Skoro wy z zasadzki nie umiecie zabic to co dopiero w open battle? :<
Już sie z Over pogodzileś ? Vaikor?
no ładnie =)
To jest temat o Morganie wiec obywatelu Xereny odpuść sobie bo skamlenie nic już nie pomoże a przynajmniej nie tobie.
Myślisz ze LvL jest wykładnikiem inteligencji? jak tak to lepiej zacznij sie uczyć tej gry od początku , tu liczy sie przewdewszystkim Teamwork i zaufanie , nikt nie dba o zdrajców czy kłamców prędzej czy później sam sie o tym przekonasz , twoja osoba i stanowisko jakie zajmowałeś w tym Temacie chyba najlepiej o tym świadczy
" Walcz albo zamilknij na zawsze "
~~ Mr Torax.
|
Jeśli ten post był skierowany tylko do mnie to wybacz ale nie ja pisałem o inteligencji bo jej mam w nadmiarze. A bynajmniej więcej od Ciebie. Nie bede Ci pisał jak było ale ja Tengu nie zdradziłem. Nie, ja nie byłem pokłucony z Tengu kto Ci tak powiedział? Ja, że napisałem że mam hunta od OS? Musiałem jakoś lizać Twoje dupsko żeby grać na Morganie. Pożarłem sie z Vildingenem na msn i to wszystko, a nie byłem pokłucony z Tengu czy kim kolwiek z nich oprócz właśnie Simona, ale już wszystko ok. Z Tengu byłem zawsze, popytaj Nomsana/Aymana jesli masz ich msn, oni byli liderami Tengu i oni o wszystkim wiedzieli, dlaczego i po co to własnie ja wyszedlem i zapłaciłem jako pierwszy. Obywatelem Morgany byłem wcześniej od Ciebie i od Ciebie dłużej nim będe.
"Zamilcz albo wypier.."