Zobacz pojedynczy post
stary 26-05-2006, 20:45   #1
Adam8844
Użytkownik forum

Data dołączenia: 26 05 2006
Lokacja: Sosnowiec

Stan: Zbanowany
Profesja: Sorcerer
Świat: refugia
Poziom: 11
Skille: 17/20
Poziom mag.: 3
Adam8844 ma numer GG 1319638
Problem Ban za nic jak to mozliwe ??

Zwracam się uprzejmie do was z pytaniem, dlaczego zostałem zbanowany za nick jakim moja postac została określona?? Mój nick : Freedom or deatch nie chodziło mi o to żeby się ktoś mnie bał, < po za tym grałem ta postacią na refugi, no PVP> czyli nie mogłem nikogo zabić, pisze to dla jasności chodz wiem że wiecie co to znaczy, moj nick oznacza z ang na pl Wolnosc lub smierc, nie wiem kogo mogłem tym nickiem obrazić, moze jest o charakterze faszystowskim lub nazistowskim ??, napewno nie... nie jest to też zaden slogan propagandowy, nikogo nie chce do niczego zmuszac ani namawiać, nie przedstawiam nim swoich poglądów... moglibyście mi pomóc, tą postać mam na 11 levelu jestem magiem i mam war hammera <kupiłem go za 670 sztuk złota, bardzo tanio> i bardzo dobrze mi szło dopuki nie spodkałem gamemastera, który napisał cos ogólnie, nie przez message tylko ogólnie jakby coś chciał sprzedać, potem to przeczytałem ale się tym nie przejołem, wyszedłem z gry odpoczołem godzine <spałem> to bylo o 12 00 połodnie o 13 znowu grałem i do 14 30 potem poszedłem spać i ogladać telewize, <spac dlatego ze jestem \ bylem chory i miałem 40 stopni gorączki> o 17 30 włanczam tibie i okazało się ze mam bana. POMÓRZCIE MI !!!!!!!!!!!
Adam8844 jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.