Zobacz pojedynczy post
stary 26-05-2006, 22:24   #20
Lauchyn
Użytkownik forum

Lauchyn's Avatar

Data dołączenia: 21 03 2006
Lokacja: Menzoberranzan

Stan: Aktywny gracz
Imię: Lauchyn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Luminera
Domyślny

Cytuj:
Hmm....przekonalem sie na wlasnej skorze ,ze to palladyn na skillach 60 ,co trzeci jego bolto to 100+....a knight na skillach 60 uderzyl by w cos za 100+ ? Niebardzo .....Wiec dlatego palkiem sie expi szybciej na przecietnych skillach 60-70...Ale jesli chodzi o pvp to pallek nie ma szans z knightem
lol...a ciebie to chyba coś grzybło...mam skille na 60 i fakt czesto z kusze mam 100+ ale moj kumpel (a skille ma jeszcze na 58...) wali kazdy prawie ze hit po 150 + ; P fakt ze on to chodzi na 15 lvlu z fire axe i dragon lance no ale co tam...po prostu najt ma wiecej broni do wyboru, ktore maja wiecej ataku...a pal? tylko ten uk i kusza i nic wiecej

Ale co do tego ze pally szans niby niema z najtem to sie niemoge zgodzic. Co z tego ze rycek ja k zlapie takiego paladyna, bez kuszy, z malutkim defem itd to dosc szybko go zabije. Ale kto ci karze do grzyba stac i sie patrzec? mnie kiedys zaatakowal 30 knajt jak wracalem z pkowania gdzies sie schowac (pkowanie dla zabawy znaczy sie ; P)ja mam 14 lvl i skille na 45 ale co tam...ani razu mnie nie zlapal, a ja do niego tylko z uku strzelalem i biegalem miedzy drzewami patrzac jak jego pasek hp zmienia kolor z ielonego na zolty a potem na czerwony...gdyby nie to ze jakis jego kolega chyba ale z gildi to napewno doszedl i mnie zaczal blokowac zebym niemial jak uciekac to szybko padlem, ale wierz mi ze bym go zabil spokojnie jakby sam byl^^
Lauchyn jest offline   Odpowiedz z Cytatem