@up
hmmm ... z ta lacina to troche dziwnie zabrzmialo rzeczywiscie, ale tak slyszalem. Jak nie wierzysz to sam sprawdz. Wychodzi sobie przed zamek o 0:00.
@topic
Mam kolejną (wydaje mi sie ze sluszna) koncepncję, na temat dojscia do bazyla lub czegos innego. Słuchajcie:
Przed skarbcem imperatora jest korytarz z Dwarf Guardami ... wybic je to chyba nie jesr problem ale nie o to chodzi. You see a stone pile. It seems to be switch. Moze sie myle, ale z tego o pamietam takie samo 'cos' jest w bibliotece pod pustynia ... ale sluchajcie dalej. Jak ktos stanal na tym polu w bibliotece, to w podziemiach deserta otweralo sie tajemne przejscie, w którym mozna bylo spokojnie AFKowac ... Wydaje mi sie, ze te pola przed skarbcem nie sa od tak sobie. Jest ich 16. Pisalem na TRADE, ze szukam 16 graczy, ktorzy pomoga w rozwiazaniu zagadki skarbc imperatora. Niestety uzbieralem tylko 10 a pozniej musialem spadac. Niech ktos skoczy do skarbca z niezla ekipa (16 osob) i stancie na tych polach. Proponuje miec jeszcze kilku znajomych, ktorzy sprawdza:
a)Basilisk room (moze sie otworzy)
b)Knight Watch Tower(jak wyzej)
c)Skarbiec, lub poziomy wyzej/nizej skarbca (jakies schody lub cos).
Domyslam sie, ze ciezko bedzie zeby 16 osob stalo w miejscu przez prawie 5-15 minut ... ale za to co mozna zdobyc ...
Jak cos wymysle ciekawego, albo znajde to zamieszcze ...
Pozdrawiam ;]
P.S. Wchodzcie na temat codziennie bo sie pojawiaja nowe posty na ten temat

P.S.2 Uwielbiam pisac P.S.'y xD ^
Cya
[||||||----] 60%
======================================
Basilisk Riddle - in progress
[|||||||---] 70%
======================================
Tomes - Done (translated)
[|||||||||] 100%