Zobacz pojedynczy post
stary 27-05-2006, 17:57   #30
Memento Mori
Użytkownik Forum

Memento Mori's Avatar

Data dołączenia: 21 05 2005

Imię: Xardosan
Profesja: Elder Druid
Gildia: Memento Mori
Świat: Celesta
Poziom: 63
Skille: 21\25
Poziom mag.: 59
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez janek@
Dzem to blues?? Nie wierze albo jestem z 10w.
Oczywiscie jestem na nie. Tyle tych grup ze mala bania juz nie moge normalnie myslec od tych wymyslonych .... Poprostu jakgby ktos tak stwarzal grupy typu:
lubie placki to ta strona zeszlaby na psy (naszczescie tak teraz nie jest chyba?).
O mam pomysl stworzmy grupe "jedz gwozdzie". Wiem ze jestem szowinista ale te grupy przekraczaja granice mozliwosci psychicznej czlowieka.
Nic dziwnego ze przekraczaja granice mozliwosci psychicznej, skoro granice te sa mniejsze niz te ziarnko slonecznika co przede mna lezy.

"Dzem to blues? Nie wierze albo jestem z 10w"

Potrzebuje pomocy do podniesienia sie po raz 3 z podlogi po przeczytaniu tego :/

A co do grupy: bylbym na tak, ale osobiscie wolalbym stworzyc oddzielne forum (np. na fora.pl), zeby uniknac wyploszow ktorzy nie widza nic poza tibia i muzyka ktorej kilka osob wiec zeby byc trendi tudziez jazzy ;] musze sluchac tej samej...

Sorry za odswiezenie tematu ale jestem chory na wszystko co jest zwiazane z Dzemem Jak ktos zrobi te forum to prosilbym wyslac mi link na prv