Zobacz pojedynczy post
stary 27-05-2006, 19:55   #269
Sirblaze
Użytkownik Forum

Sirblaze's Avatar

Data dołączenia: 03 11 2005
Lokacja: London

Stan: Niegrający
Imię: Sirblaze
Gildia: Brainstorm
Świat: Selena
Poziom: 50
Skille: Forgot
Poziom mag.: jw
Wyślij wiadomość przez ICQ do Sirblaze Sirblaze ma numer GG Zapomnialem Send a message via Skype™ to Sirblaze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MixerQ
Heh, jakie to trudne ze mi sie lac chce.Kolo wysepki gdzie lezy Spike Sword jest wieza a na niej Minotaur.Jak zabijesz go solo dopoki nie wypadnie klucz [czerwony].Idzesz na Carlin Sword Quest i tam masz drzwi i cale pole energy fieldow.Potem masz Mino Maga.Otwierasz kluczem te drzwi z energy fieldami.Potem w lewym gornym rogu komnaty, rozkopujesz kilofem dziure i masz kilkanascie [po 10 kazdego ] Rotwormow, Minotaurow, Spearmanow, i czegos tam, jeszcze.Bierzesz ze skrzynki klucz, otwierasz drzwi do mino maga.Musisz go zabic bo z niego locisz nastepny key.Potem masz cala komnate z ogniami.Cieszysz sie Spike Swordem.Trudne????.Dla sunrise niebardzo .Nie pytajcie skad to mam i to nie jest klamstwo.Poprostu.Mam stronke z opisem tego qesta.^^^^^^^^Powyzszy opis qestu jest z tej stronki[nie podaje adresu].Jest tam all dokladnie napisane.To nie fake bo ten gosc ma Spike Sworda.Hehehe.
Wyjdz natychmiast i przestan wypisywac herezje, oczy odmawiaja posluszenstwa kiedy czytam takie bzdury.
Sirblaze jest offline   Odpowiedz z Cytatem