Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aklodah
Sory za moje spostrzeżenia, ale uważam Cie za ostrego nooba, który ma kompleksy. Moje podejżenia to że jestes tak cienki i chcesz gadka nadrobić, bo zawsze masz jakies przeszkody pójścia na nowy świat he, nigdy jakos wykazac sie nie mozesz.... Dziwne a zarówno ostro zwałowe
Pozdro dla Ciebie
Pozdrawiam
Aklodah
|
Dzieki za te spostrzezenia:
1.wogóle mnie nie znasz wiec nie wiem skand te wnioski
2. raz nie poszedlem, bo gra nie jest najwazniejsza w moim zyciu i mialem wazniejsza sprawy.
3.bylem przez 3 pierwsze miesiace istnienia pewnego servera 1 na liscie expa- potem przestalem grac, bo pewne sprawy w rl mi nie pozwalaly
Ahlodah
Wbiles kiedys 85 lvl to teraz srasz jakbys zdobyl mistrzostwo swiata w tibii

i malo nie posikasz sie z wlasnej pychy i dumy.Szczerze je_bie mnie czy pujde na new worlda, bo oprócz tibii moge w wakacje robic wiele innych rzeczy, bardziej interesujacych, jednak jak cos zaczynam robic to staram sie robic to najlepiej jak potrafie- jesli pujde na new wrlda sam sie o tym przekonasz. do tego czasu wlasne uwagi i spekulacje kto bedzie najlepszy zatrzymaj dla siebie.
Aklodah zaraz powie:daj mi nick na new worldzie, bedziesz hunted, zobaczysz,ja i moi koledzy bedziemy zadzic
----omg
jeszcze raz dzieki za spostrzezenia. przemysle je doglebnie i wyciagne z nich wnioski,moze mi w czyms pomaga, tobie tez to radze ;p
a narazie
pozdro dla ciebie