Temat: Kim jesteś
Zobacz pojedynczy post
stary 27-05-2006, 22:51   #613
Podraz.
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 05 2006
Lokacja: Zapomniałem

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Druid Swiata
Wg. mnie najlepsza profesja to pall na wyższym lvlu z dobrym shieldingiem jest lepszy od knighta, bo ma Magic Shielda i Exure Vite Moze używać najsilniejszej runy ofensywnej w Tibii, czyli SD Atakuje na dystans, czyli taki GS nic mu nie zrobi ma Invisible, co tez bardzo sie przydaje w ogóle pall ma dużo plusów, ale wady ma takie ze duzo capa strzaly zajmuja :/ oddałem glos na paladyna, ponieważ TERAZ nim gram :>
Shielding mu nie da az tak wiele, bo jesli knight ma dobry skil melee to i tak bedzie trafial. Magic shield sie szybko skonczy, a manasami sie raczej nie uleczysz, bo jedno klikniecie daje tylko ~100 many, to cie za wiecej bedzie knight walil niz ty sie leczyl (no chyba ze masz bota do picia manaskow). GS mu nic nie zrobi, a knightowi zrobi, tylko ze knight moze isc na inne potwory na ktorych bedzie expil szybciej niz ten pal na gs. Invisible nie czesto sie przydaje, bo wiekszosc dobrych potworow i tak gracza zobaczy. Co do wad tez sie nie zgodze, bo zawsze mozna nosic mniej eq, ktore na poczatku jest paladynowi potrzebne jak dziura w moscie, bo chodzi na potwory ktore sa spoznione o 2 fazy. Zakladasz se tylko p-armor i masz sporo capa. A na pozniejszym lvlu to juz jest wiecej capa i nie ma problemow ze strzalami/boltami. Ja tez akurat teraz wlasnie gram paladynem i bardzo mi sie on podoba, no ale wybacz jak czytam takie glupoty to musze troche "ukrocic" milosc do paladyna.
Podraz. jest offline   Odpowiedz z Cytatem