Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Podraz.
Nie bardziej sie oplaca tylko jest to ciekawsze i mniej monotonne i sprawia przyjemnosc. Nie wmówisz mi przeciez chyba ze skilowanie przez 10 godzin jest tak samo ciekawe jak gra przez 10h w inne gierki typu call of duty. A pozniej jak juz zrobilismy postac to wracamy do tibii i mamy z niej radosc.
|
Ja po 2h non-stop w CoD zaczynam tak lamić, że sobie odpuszczam. Po prostu tracę zdolność do gry ;< BTW - anyone wanna 1vs1 (albo 2vs2 - funwar)? Jak tak, msg na gg - 2442242, tylko napisać kto pisze i w jakiej sprawie
Cytuj:
Czlowiek tez sie nie wyuha.
|
Wiem. Napisałem tylko, że szansa na dead'a nawet z idealnie skonfigurowanym botem z moim netem jest duża.
Cytuj:
A jesli naprawde stamtad jest?
|
To jest problem. Ale jeśli nie jest, to zapewne znajdzie się tutor z danego kraju.
Cytuj:
Wybaczcie, ja was wszystkich szanuje i licze sie z waszym zdaniem ale w zyciu nie uwierze ze ktos lubi skilowac lub bic potworki ponizej 100 expa.
|
Skillowaniu mówimy NIE! A co do potworków - zależy... ^^
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kshaq
@up
Czy wiesz, że raczej nikomu nie sprawia przyjemności nawet patrzenie na tak długi post, w którym cytujesz niewiadomo co i po co...
|
A po co piszesz TO? On się wypowiada. Komentuje wypowiedzi innych cytując. Tak jak ja teraz.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wario
Zgadzam sie z: Kshaq, 1 post, a zawarte w nim, pelno cytowania
|
Poczytaj regulamin. Stoi czarno na białym, że jeśli chcesz napisać tylko, że ktoś ma rację, to sobie odpuść. I co, może miał złamać regulamin pisząc to w 5 postach pod rząd? -,-