Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nuper
Mmm,ktos wspomnial ze Swat Team i bound to mala roznica.Ogolnie rzecz biorac rozumiem to stwierdzenie.Oni takze zabijaja.No i zachowuja sie jak hilevele(  ).Ale nie tak jak Bound,ja tam roznizce widze.Z Boundami to bylo az przegiecie,nie zdajaecie sobie nawet sprawy co oni robili.Ja tam widze ze w Swat Team jest Karolinka the Evill-poznalem ja troche i wiem ze jest zupelnie ok,przecietnemu graczowi spotkanemu pomoze albo nic nie zrobi-na pewno go nie zabije,a boundzi...Raczej nalurowliby potworow z czystej zlosliwosci.Ja tam w pewnym stopniu jestem za Swat Team bo ona tam jest.
Tak jak kiedys bylem za Excessum,chociaz mialem pewne powody zeby Flaa nie do konca lubic(na Edron mnie obil bez powodu,ale chyba dla zabawy bo zabic nie mial szans 10 pol od depo).Kiedys tez byly silne gildie,ale bylo spokojniej.Powiem ze EWIDENTNIE zaczelo sie to od poczatku dominacji Bound.To nie moze byc zbieg okolicznosci.Przesadzali-masowe masakry midle leveli,elimnowanie osob ktore awansuja zbyt szybko i nie sa z nimi(to w sumie jeszcze mozna zrozumiec) i inne.Niejaki(teraz juz niejaka,hehe) MAzman na 40 lvl mial juz demon helmet,dsm i inne rzeczy-z rabunku.Pamietam bo wrzucalem mu smieci do domku wtedy(  ).
|
HhahahahahahahaHAhhahahahahahaahhahahahaahhaahahHA AHHAAHHAAHAHA
AHAHAHAHAHAHAHAHA
stary rozwaliles mnie!!!!
AHHAHAHAHA !!!
wez nie rob takich topiców bo dla nich jedno slowo:
ZALOSNE.
nei wiesz nic a piszesz jakbys wiedzial wszystko pisze to juz druggi raz..
piszesz o Karo Evill a gowno wiesz o nim to ze dal swoje passy liderowi Swat po to zeby dostac inva tez wiedziales?
wyjdz.