Cytuj:
Ja po 2h non-stop w CoD zaczynam tak lamić, że sobie odpuszczam. Po prostu tracę zdolność do gry ;< BTW - anyone wanna 1vs1 (albo 2vs2 - funwar)? Jak tak, msg na gg - 2442242, tylko napisać kto pisze i w jakiej sprawie
|
Zawsze mozna sie przerzucic z CoD na inna gierke, jesli juz CoD sie znudzilo. Jakakolwiek by gre nie wybrac to i tak bedzie ona ciekawsza niz skilowanie w tibii. A pozniej na wysokim lvlu to tibia sie robi najciekawsza.
Cytuj:
Wiem. Napisałem tylko, że szansa na dead'a nawet z idealnie skonfigurowanym botem z moim netem jest duża.
|
Ale to tutaj juz bot nie ma nic do rzeczy. Jak ktos ma wolny internet to zawsze moze pasc.
Cytuj:
To jest problem. Ale jeśli nie jest, to zapewne znajdzie się tutor z danego kraju.
|
Racja. Tylko nie sadze zeby sie komus chcialo szukac tutora do zbanowania jakiegos rookstayera.
Cytuj:
Skillowaniu mówimy NIE! A co do potworków - zależy... ^^
|
No to juz widzisz ze do samego skilowania bot jest niezbedny jesli przy tibii mamy sie nigdy nie nudzic. A co do potworkow to nie przypominam sobie dobrego miejsca do expienia na potworkach co daja mniej niz 100 expa. Przewaznie jest tak jak z soldierami, ze chodzi po jednej kopalni 10 ludzi. No moze tomby, ale to tam i tak od czasu do czasu zabijemy jakiegos scaraba albo bh.
@borekziom
No i widzisz nieudaczniku. Dochrapales sie za ta swoja wypowiedz warna, bo zlozylem raport. W przeciwienstwie do tibii, na forum tibia.pl zasady sa przestrzegane, wiec nastepnym razem radze przemyslec wypowiedz zanim ja napiszesz i zaakceptujesz.