Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Leszon
(zapewne tutaj większość z was wyzwie mnie od nooba, ale ja już gram w tibię od ponad 4 lat, kiedy jeszcze prawie nikt w Polsce o tym nie słyszał).
|
wiesz co ci powiem?
jakbys na serio gral 4 lata to bys sam wiedzial kims najlepiej grac, ba nawet rok nie grasz bo nawet nie wiesz ze sork ma najlepiej na dragach/tombach a na h lvl na vamp hell i necro wiec tak nazwe cie noobem ale nie za to ze zadajesz takie pytania tylko za to ze klamiesz a to jest najgorsze nawet nie masz odwagi sie przyznac ze jestes poczatkujacy
@ topic
ja gram po raz 3 sorcem i naprawde wiem jak sie gra, co prawda bardziej mi pasowalo przed updatem bo teraz to kazdy bierze sorca bo mysli ze latwy exp a potem sie okazuje ze 50% h lvli sorcow na servie pada co chwile bo nie potrafi grac sorcem, ja nauczylem sie liczyc exhaust i patrzec na moje hp zeby nie pasc no a sorc ma komfort w walce na dystans runami bo obrazenia dobre no i sd z prawdziwego zdarzenia a nie jakies bąki po 100... pallem na powaznie nie gralem ale nie podoba mi sie chociaz w walce w zwarciu pall ma lepiej bo ma shield z 50 przynajmniej a sork 25 wiec to marna obrona