Zobacz pojedynczy post
stary 28-05-2006, 12:29   #31
Leszon
Użytkownik forum

Leszon's Avatar

Data dołączenia: 08 11 2003
Lokacja: Bełchatów

Stan: Aktywny gracz
Imię: Urthan
Profesja: Royal Paladin
Świat: Xerena
Poziom: 26
Skille: 66/48
Poziom mag.: 10
Leszon ma numer GG 2462584 Leszon ma login Tlenu leszon@tlen.pl
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Marczio
wiesz co ci powiem?
jakbys na serio gral 4 lata to bys sam wiedzial kims najlepiej grac, ba nawet rok nie grasz bo nawet nie wiesz ze sork ma najlepiej na dragach/tombach a na h lvl na vamp hell i necro wiec tak nazwe cie noobem ale nie za to ze zadajesz takie pytania tylko za to ze klamiesz a to jest najgorsze nawet nie masz odwagi sie przyznac ze jestes poczatkujacy

@ topic
ja gram po raz 3 sorcem i naprawde wiem jak sie gra, co prawda bardziej mi pasowalo przed updatem bo teraz to kazdy bierze sorca bo mysli ze latwy exp a potem sie okazuje ze 50% h lvli sorcow na servie pada co chwile bo nie potrafi grac sorcem, ja nauczylem sie liczyc exhaust i patrzec na moje hp zeby nie pasc no a sorc ma komfort w walce na dystans runami bo obrazenia dobre no i sd z prawdziwego zdarzenia a nie jakies bąki po 100... pallem na powaznie nie gralem ale nie podoba mi sie chociaz w walce w zwarciu pall ma lepiej bo ma shield z 50 przynajmniej a sork 25 wiec to marna obrona
Ehh... a więc odpowiadam. Nigdy nie miałeś w tibi nic takiego, że nie wiesz kim grać...?? Poprostu nie umiałem się dobrze zdecydować... znałem zarówno pros&cons palka i sorca... no i wybrałem palka...
Nowy świat jak narazie nie wyszedł... to zacząłem grać na xerenie. Gram tam od 5 dni i zrobiłem już 21 lvl. Palkiem jest super. Gdyby na xerenie nie było tyle zajętych respów - to już bym miał 30 lvl spokojnie. I mi nie chrzań, że sork ma najlepiej na tombach, dragach... Bo właśnie tam expię swoim palkiem na Ankh... i chlipię tylko manaski, nawet mi uhy na dragi nie schodzą. Lecę z kuszą (i nawet przy słabym skillu - 62), walę hity po 115, 120. Średnio wychodzą po jakieś 70-80. Sorcem na tym lvlu niemożliwe, żebym tak dobrze expił. A poza tym grałem już 40 palkiem wcześniej i 60 sorcem... więc wiem - co mówię.
Leszon jest offline   Odpowiedz z Cytatem