Zobacz pojedynczy post
stary 28-05-2006, 12:40   #33
Marczio
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack

Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
Marczio ma numer GG 1065481
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Leszon
Sorcem na tym lvlu niemożliwe, żebym tak dobrze expił. A poza tym grałem już 40 palkiem wcześniej i 60 sorcem... więc wiem - co mówię.
Wiesz co mowisz? g*wno wiesz co mowisz jak twierdzisz ze sorkiem to tylko na guardach.
21 palem na dragach expisz?? hahaha.. i to z distem 61 boze widzisz i nie grzmisz
wszystko jasne no bardziej wkrecic nie mogles, 21 pal pada na combo draga a ty se expisz i to jeszcze z manasami lololololol czy ja wygladam na jakiegos naiwniaka? Ty i 60 sorc robiony na guardach.. zesralbys sie jakbys wiedzial cos o graniu sorkiem to bys wiedzial ze na dragach mozesz w 10h nabic ~250k expa zuzyc do tego ~8 bp hmm i ~5 bp ih a zlocic z 2 dragonki 2 d hammery ~5 p legow ~5 serpentow ~15k z zlocie + 300 d hamcow jakies broadswordy i ~100 burstow. Masz taka wyobraznie? Przy takim zuzyciu runow palek moze sobie .... no wlasnie. Prosze cie daj juz spokoj bo wszyscy juz wiedza ze waly cisniesz skompromitowales sie wiec nie proboj dalej odzyskiwac twarzy bo jeszcze bardziej dostanies po lapach od kogos innego po prostu jestes zalosny
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one?
Marczio jest offline   Odpowiedz z Cytatem