Do autorów pomysłu
Drodzy Dr. Omader i Shinjix mowicie ze niektórzy uzytkownicy forum niemają poczucia humoru i ze nikt tego niewezmie na powarznie chyba ze jest idiotą ... ale chcialbym wam zwrocic na jedną rzecz uwage ja wy i mase innych graczy wie ze to zart niewszystkim sie podoba ale ok ... po tym jednak co zrobił TVN wszysc niegrający w tibie zareagują na tą koszulke jak na promowanie gupoty brutalnosci etc... ostatnio jakas grupka graczy nakrecila filmik parodiujący tvn ... i bylo to samo dla niektorych z graczy filmik byl smieszny ale tak naprawde przed resztą ludzi niegraczy kompromitowal społeczestwo tibijskie ... osobiscie uwarzam ze ten pomysl niejest dobry ale kazdy ma wolny wybor czy kupi czy niekupi to jego osobista sprawa... przypomne jeszcze ze niedawno wszyscy gracze sie obruszali jakto przeciez niemozna nas szufladkowac do jednego pudła ludzi którzy biją matke krzesłem za wyłaczenie kompa.... teraz sami sie szufladkujecie ... zawsze uwazalem serwis tibia.pl za coś naprawde pożadnego
jeszcze niedawno pisaliscie w newsie "tibia w mediach"
Dr.Omander
"Szkoda, że media przedstawiają Tibie tylko z złej strony, do tego traktując nas wszystkich jak ćpunów bijących swoje matki krzesłami... Żeby to oni jeszcze wiedzieli co mówią, a walą takie perełki czasami o Tibii, że ja sie za głowę łapie jak ktoś kto ma zero pojęcia o czymś bierze sie za reportaż o tym..."
no nic pozdrawiam i zegnam jeszcze raz radze przemyslec to wszystko
|