Zobacz pojedynczy post
stary 28-05-2006, 16:06   #69
Recsio
Użytkownik Forum

Recsio's Avatar

Data dołączenia: 09 12 2004
Lokacja: Warszawa

Stan: Na emeryturze
Recsio ma numer GG 3785807
Domyślny

Dzięki Drom~, ze nazwałeś mnie idiotą, też Cie lubię. Mam nadzieję, że to powiedziałeś, bo Ci tak kazali, ale jeśli na serio uważasz, że pomysł z koszulkami, jest dobry, to jesteś skończonym debilem.

Po pierwsze, każdy człowiek jest inny i każdy może inaczej odebrać ten "żart". Wiem, że miał na celu ironię, wyśmiewającą tego czubka od krzesła, ale musiałem przeczytać pare razy newsa obejrzeć grafike, żeby dostrzec tą ironię. Wielu kupi koszulke, bo to "super" gadżet tibijczyka.
Wszyscy wiedzą, że w Tibię grają ~13-letnie oszołomy, które nie widzą świata poza tą grą. Znam z rl kilka przypadków, co okłamują starszych, że są w szkole, a tymczasem siedzą w domu przy kompie. Czasem nawet po kryjomu wyciągają kase z portfela, żeby pacc'a kupić.

I wyobraź sobie, że w tej chwili taki OSZOŁOM zobaczy Waszą koszulkę z krzesłem. "BĘDĘ BRONIŁ TIBII KRZESŁEM". No ku*wa! On na prawdę weźmie krzesło matkę nim przetrąci. W końcu jest GODNYM TIBIJCZYKIEM.

A po drugie, mogę się założyć, że ten typek z krzesłem, jak zobaczył newsa, to teraz czuje się dumny, a wielu wspomnianych oszołomów ma go za bohatera. Powinniście jak NAJBARDZIEJ dać do zrozumienia małolatom (i nie tylko), że takie rzeczy (przemoc, etc.) są złe, a robienie żartów na ten temat mija się z celem. Tak jak ktoś powiedział... lepsze by było "moj kolega jest knightemi wali z axa".

Więc kur... pomyślcie 10 razy, zanim zaczniecie robić takie głupoty, a mnie i kolegę Wu'Tanga oraz wielu innych wyzywać od idiotów.

Ostatnio edytowany przez Recsio - 28-05-2006 o 16:15.
Recsio jest offline