Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Szpicel
Wiele rzeczy widziałem już na tym forum, ale ta koszulka to juz szczyt glupoty i nieodpowiedzialnosci. Moze i jest w tym jakas nutka ironii, ale to jest niesmaczne. Ciagle mam nadzieje, ze jak spojze w kalendarz to zobacze date: "1 kwietnia" i to wszystko okaze sie zartem. A co do:
Chcesz zeby wszyscy mieli takie poczucie humoru jak ty? Super! Niech wszyscy beda ludzmi z "dromaderskim" poczuciem humoru, bedzie nam sie lepiej zylo. Nikt niebedzie krzywo patrzal na kawaly "o zydach", "o problemie glodu w Afryce", "o Tsunami", "o katowickiej hali" etc.
Btw.
Lepiej byscie wyszli z nadrukami: "Jestem Drutem, wale z różdzki" , albo:"Mój kumpel jest Najtem i wali z axa". Taka moja skromna sugestia
|
I Pan ma tutaj rację. Osobiście uważam, iż taka koszulka nie jest zbyt dobrym pomysłem. Aha, jeszcze propos Droma - nie uważam, iż potrzeba mi poszukania humoru na dworze. Każdy ma inne poczucie humoru i NIE POWINNO się komentować humoru innych ludzi - na tym temacie widzimy tych, którym zarcik sie podoba i tych, którym żarcik się NIE podoba. Uważam, że komentowanie tych drugich nie jest dobrym pomysłem..
A koszulki z nadrukiem "Jestem knajtem i wale z axa" byłoby wręcz zaje*****

i NAPRAWDĘ śmieszne

Ogólnie jestem zawiedziony "żartobliwością" Tibia.pl