heh..
powiem tak - sam news - mam do niego podejście olewcze, ani mnie nie wzruszył ani nic.. zero uczuć
natomiast jak czytam niektóre tutaj posty..
to się zastanawiam, skąd się tyle prostactwa bierze.. i to nawet u osób, które ileś latek mają wpisane w profilu
niewiele tutaj się znalazło osób obiektywnych
w większości widzę raczej zamknięte na słowa innych strony
po jednej stronie stoi garstka użytkowników, z których część prezentuje niski poziom i wyzywa innych jak i modków
po drugiej stronie stoją modkowie i część użytkowników, którzy udają wyższy poziom, choć również lubują się w jeździe po innych (choć niektórzy starają się to kamuflować)
@do modków adminów i innych
nie, nie macie racji - niektóre porównania do mnie też nie przemawiają
@do strony przeciwnej
nie, nie macie racji, nie należy się tak zamykać w sobie, a lepiej spróbować na spokojnie swoje argumenty przytoczyć, tylko uważać, by nie były one zbyt krótkowzroczne
niektóre posty mają ostrzeżenia.. nie wiem, czy ich treść przypadkiem nie została zmieniona.. bo zdają się niektóre trochę lepiej wyglądać - ale mają przypisaną poprawkę, więc pewnie tak..
ja bym rozdała więcej ostrzeżeń.. KAŻDEMU kto pojechał personalnie - i nie byłoby tu dla nikogo wyjątku! nawet dla adminów i modów
przedszkole.. heh.. budyń wam nie smakował, że się zaczęliście nim obrzucać?
d.Taube
out of the darkness into the light.
she lost somewhere her time..
get me known if You find it for me XDmam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć..
Ostatnio edytowany przez Taube - 28-05-2006 o 20:29.
|