Zobacz pojedynczy post
stary 28-05-2006, 20:41   #118
Mazi
Użytkownik Forum

Mazi's Avatar

Data dołączenia: 06 02 2004
Lokacja: Tam, gdzie pieprz rośnie

Stan: Na Emeryturze
Imię: Terick
Gildia: DB
Mazi ma numer GG 2290520
Domyślny

Cytuj:
Powoli pojawia się w naszym kraju coś, co poważnie może zachwiać potęgę moherowych beretów!
Moim zdaniem to jawne naśmiewanie się z osób starszych, chodzących w nakryciach głowy zwanymi szyderczo "moherowe berety". Jak wiadomo, osoby te często uczęszczają do kościoła, więc pośrednio jest to atak również na kościół.

Z całym szacunkiem, ale to uderza w moją godność. Nie rozumiem, jak można atakować w ten sposób osoby, które nawet nie mogą się obronić... Dlaczego nie napisaliście "coś, co może zachwiać potęgę brzucha Kwaśniewskiego", albo "coś, co może zagrozić łysinie Oleksego". Rezultat byłby ten sam.

Dlatego sądzę, że ponieważ może to obrażać osoby noszące takie nakrycia głowy (gdyż, jak mówiłem - jest to tylko i wyłącznie bezpodstawne [a co innego ma babcia ubrać? może czapeczkę baseballową?] i jawne naśmiewanie się z nich), wpis ten powinien zniknąć ze strony głównej.

Co do samej koszulki - koszulka jak koszulka - nikogo nie obraża, z nikogo się nie wyśmiewa - wyraża tylko i wyłącznie poglądy posiadacza mogącego oddać życie za grę...
Jeśli ktoś tak sądzi, niech nosi =]

Chciałbym podkreślić, że powyższe wypowiedzi to oczywiście tylko moje, jak najbardziej obiektywne zdanie.

Pozdrawiam.

Mazi
111
Mazi jest offline