Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Podraz.
Zawsze mozna sie przerzucic z CoD na inna gierke, jesli juz CoD sie znudzilo. Jakakolwiek by gre nie wybrac to i tak bedzie ona ciekawsza niz skilowanie w tibii. A pozniej na wysokim lvlu to tibia sie robi najciekawsza.
|
Mi się CoD nie znudził. Ale po 2+ h "tracę zdolność do gry".
Cytuj:
Ale to tutaj juz bot nie ma nic do rzeczy. Jak ktos ma wolny internet to zawsze moze pasc.
|
Ale jeśli ja widzę, że zaczynam mieć lagi, mogę zrezygnować ^^ a bot nie.
Cytuj:
Racja. Tylko nie sadze zeby sie komus chcialo szukac tutora do zbanowania jakiegos rookstayera.
|
Czemu?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kshaq
Dobra to był offtopic, ale sami pomyślcie czy ktoś będzie to czytać jak teraz w tym temacie zaczęły się tak na serio i z sensem wypowiadać 4 albo i nawet mniej osoby... Wiem, że to co piszecie jest w pewnym sensie racją, bo nie ze wszytskim się zgodze, ale to wszytsko da rade napisać w kilku zdaniach, a nie cytować pół forum (metafora taka) i do każdego zacytowanego zdania pisać 3 inne... To właśnie umiejętność streszczania dużej ilości wiedzy lub wiadomości w małej ilości słów jest bardzo doceniana na forum... Ja tak osobiście wam nie zabraniam pisać długich postów, ani nic do was nie mam, bo znam was z forum i wiem, że piszecie mądrze jednak sami musicie przyznąc, że te posty są troche długie i nie są już tak chętnie czytane... Taka jest prawda...
Sorki za offtopica, to już chyba ostatni...
|
Czy ja wiem? Jeśli ktoś czyta wcześniejsze posty, to wystarczy, że spojrzy na początek cytatu, i wie o co chodzi. Mi tam takie długie posty nie przeszkadzają... a że mało osób pisze - wyjaśniamy sobie różne sprawy w "zamkniętym" gronie, do którego każdy jednak ma wstęp - może się wypowiedzieć. To się chyba dyskusja nazywa ^^
Hybryda (dłuższy post, a cały naraz skomentuję): o, właśnie. A więc jednak Podraz. nie ma racji, ponieważ bota ustawić chłopak umie, ale grać już nie