Zobacz pojedynczy post
stary 28-05-2006, 21:08   #92
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Podraz.
Zawsze mozna sie przerzucic z CoD na inna gierke, jesli juz CoD sie znudzilo. Jakakolwiek by gre nie wybrac to i tak bedzie ona ciekawsza niz skilowanie w tibii. A pozniej na wysokim lvlu to tibia sie robi najciekawsza.
Mi się CoD nie znudził. Ale po 2+ h "tracę zdolność do gry".

Cytuj:
Ale to tutaj juz bot nie ma nic do rzeczy. Jak ktos ma wolny internet to zawsze moze pasc.
Ale jeśli ja widzę, że zaczynam mieć lagi, mogę zrezygnować ^^ a bot nie.

Cytuj:
Racja. Tylko nie sadze zeby sie komus chcialo szukac tutora do zbanowania jakiegos rookstayera.
Czemu?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kshaq
Dobra to był offtopic, ale sami pomyślcie czy ktoś będzie to czytać jak teraz w tym temacie zaczęły się tak na serio i z sensem wypowiadać 4 albo i nawet mniej osoby... Wiem, że to co piszecie jest w pewnym sensie racją, bo nie ze wszytskim się zgodze, ale to wszytsko da rade napisać w kilku zdaniach, a nie cytować pół forum (metafora taka) i do każdego zacytowanego zdania pisać 3 inne... To właśnie umiejętność streszczania dużej ilości wiedzy lub wiadomości w małej ilości słów jest bardzo doceniana na forum... Ja tak osobiście wam nie zabraniam pisać długich postów, ani nic do was nie mam, bo znam was z forum i wiem, że piszecie mądrze jednak sami musicie przyznąc, że te posty są troche długie i nie są już tak chętnie czytane... Taka jest prawda...

Sorki za offtopica, to już chyba ostatni...
Czy ja wiem? Jeśli ktoś czyta wcześniejsze posty, to wystarczy, że spojrzy na początek cytatu, i wie o co chodzi. Mi tam takie długie posty nie przeszkadzają... a że mało osób pisze - wyjaśniamy sobie różne sprawy w "zamkniętym" gronie, do którego każdy jednak ma wstęp - może się wypowiedzieć. To się chyba dyskusja nazywa ^^

Hybryda (dłuższy post, a cały naraz skomentuję): o, właśnie. A więc jednak Podraz. nie ma racji, ponieważ bota ustawić chłopak umie, ale grać już nie