@Kshaq
Nie do konca sie moge z toba zgodzic, bo najlepiej sens dyskusji widac przy cytowaniu, a nie pisaniu monologow.
@Hybryda
Twoj kumpel jest wyjatkiem bo jak ktos potrafi ustawic cave bota tak aby expic nim przez rok i nie zostac zlapanym ani przez gma ani przez pk to tym bardziej musi wiedziec tak proste rzeczy jak gdzie jest helgate lub poh, bo jest duzo latwiej sie tego dowiedziec niz ustawic bota. (co zreszta tez nie jest trudne) A jak nie wie to jest po prostu fujara i taki sam fujara by byl bez bota. Zaloze sie ze jesli on tego nie wie to i nie majac bota by nie znalazl. Tyle tylko ze recznie by klepal dwarfy.
Cytuj:
Mi się CoD nie znudził. Ale po 2+ h "tracę zdolność do gry".
|
No to wtedy wlaczasz inna gierke ktora sprawia przyjemnosc i jedziesz na niej a w tibii np skilujesz. A pozniej masz dobrego chara i wtedy to wlasnie tibia jest najciekawsza gra.
Cytuj:
Ale jeśli ja widzę, że zaczynam mieć lagi, mogę zrezygnować ^^ a bot nie.
|
No w sumie masz racje. Ale jesli ktos ma taki internet ze w ciagu dnia zdarzaja mu sie okresy z lagami, to nie powinien w ogole grac w tibie do czasu zmiany neta. Bo wiecej czasu moze stracic na odrabianiu strat w tibii po dedach niz stracilby zarabiajac na nowy internet. (no chyba ze mowimy tu o postaci ponizej 50 lvl)
Bo sa wazniejsze sprawy na mainie.
Cytuj:
Czy ja wiem? Jeśli ktoś czyta wcześniejsze posty, to wystarczy, że spojrzy na początek cytatu, i wie o co chodzi. Mi tam takie długie posty nie przeszkadzają... a że mało osób pisze - wyjaśniamy sobie różne sprawy w "zamkniętym" gronie, do którego każdy jednak ma wstęp - może się wypowiedzieć. To się chyba dyskusja nazywa ^^
|
Popieram w 100%. To jest forum dyskusyjne i powinno sluzyc wyjasnianiu sobie roznych spraw i sprzecznosci a nie wyglaszaniu monologow.
Cytuj:
Hybryda (dłuższy post, a cały naraz skomentuję): o, właśnie. A więc jednak Podraz. nie ma racji, ponieważ bota ustawić chłopak umie, ale grać już nie
|
Jesli ktos potrafi ustawic dobrze bota, to tym bardziej powinien wiedziec gdzie jest poh lub helgate, bo to jest latwiejsze niz ustawianie bota. A skoro nie wie to znaczy ze jest niedorozwojem i bez bota tez by nie znalazl.
A nawet jakby zakladac wariant ze hybryda by mu pokazal kopalnie dwarfow ale wszystkie bylby zajete i ludzie tam expiacy mowiliby ciagle "leave" i grozili dedem i jakby sie wtedy chlopak zląkł i poszedl szukac innego miejsca na exp, to do hellgate i tak nie wiedzac gdzie to jest mialby zerowe szanse trafic, wiec nadal by nie wiedzial gdzie to jest bo by nie znalazl, a na poh by co prawda doszedl bo latwo dojsc ale po 5-10 minutach zostalby zabity przez jakiegos potwora (i to wcale nie musialby byc gs, bo taki noobek to by na archerze sie mogl wylozyc) i wiecej by juz tam nie wrocil. A ze to "miejsce, gdzie padł" nazywa sie poh to on by nadal nie wiedzial bo nie pisze nigdzie ze to poh.
Tak wiec wbilby on taki sam lvl w dluzszym czasie bez bota, ale jakbys go poprosil o expienie w helgate i na pohu to nadal by nie wiedzial gdzie to jest.