Zobacz pojedynczy post
stary 28-05-2006, 21:55   #123
Gruszmen of the Pear Tree
Użytkownik forum

Gruszmen of the Pear Tree's Avatar

Data dołączenia: 12 11 2005
Lokacja: Mielec/Carlin

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Fear Factor
Świat: Refugia
Poziom: 50
Skille: 20/24
Poziom mag.: 47
Gruszmen of the Pear Tree ma numer GG 2112153
Domyślny

Powiedzcie mi jedno? Czy noszenie tej koszulki to jakaś duma? Specjalne wyróżnienie? Kupisz ten jakby to nie było kawałek szmaty z nadrukiem i założysz i pójdziesz na miasto lub do szkoły? Jak dla mnie to mądre nie jest. Reakcja otoczenia to będzie, że ta gra źle wpływa na ludzi lub, że jesteś uzależniony od niej. I co dumny jest ktoś, że siedzi całe dnie przed kompem i mu monitor mózg wyżera? A po drugie jak wspominałem ta koszulka wcale nie jest tak dobrym żartem jak się wam tibia.pl wydaje, wręcz przeciwnie żałuje, że kiedykolwiek traktowałem was poważnie. Mówicie śmiać się z cudzego nieszczęścia to czegoś takiego nie będzie? W tibię gra wiele dzieci w wieku ok. 10 lat i wielu często zagląda na waszą stronę, ktoś sobie obejrzy tą koszulkę, nie zrozumie żartu i weźmie to wszystko na poważnie. A po trzecie wyobraźcie sobie, że ktoś z was jest tą matką, idziesz po mieście i widzisz kogoś w takiej koszulce? Jakie pierwsze odczucie? Że gracze zamiast starać się nie doprowadzać do takich sytuacji, to wyśmiewają się z tego wydarzenia. Szanowna redakcjo tibia.pl, puknijcie wy się w głowy.

@ do kolegi, który stwierdził, że ja używając słowa "pedalsko" miałem na myśli coś związanego z homoseksualistami bądź seksem- czy Tobie naprawdę wszystko z jednym się kojarzy?

Pozdrawiam
Mariusz
Gruszmen of the Pear Tree jest offline