Zobacz pojedynczy post
stary 28-05-2006, 22:11   #94
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Podraz.
No to wtedy wlaczasz inna gierke ktora sprawia przyjemnosc i jedziesz na niej a w tibii np skilujesz. A pozniej masz dobrego chara i wtedy to wlasnie tibia jest najciekawsza gra.
Biorąc pod uwagę, że w CoD na przeciętnym serverze mam 2-3 razy taki ping jak reszta graczy, z Tibią bym w ogóle nie pograł ^^ A innych gierek aktualnie nie mam, takich co by mnie interesowały. A w Tibię gram niewiele (polecam www.pskonejott.com, nick Lass the Master Sorcerer - żeby nie było, że siedzę na kompie 25 h 8 dni w tygodniu, i że uzależniony jestem ^^).

Cytuj:
No w sumie masz racje. Ale jesli ktos ma taki internet ze w ciagu dnia zdarzaja mu sie okresy z lagami, to nie powinien w ogole grac w tibie do czasu zmiany neta. Bo wiecej czasu moze stracic na odrabianiu strat w tibii po dedach niz stracilby zarabiajac na nowy internet. (no chyba ze mowimy tu o postaci ponizej 50 lvl)
Ja mam taki internet, że w ciągu dnia mi się nie zdarzają okresy BEZ lagów. Co najwyżej w nocy. Ale w nocy grać nie mogę (matka;<)

Cytuj:
Bo sa wazniejsze sprawy na mainie.
No niby są... ale jeśli są one typu "halp halp pk plxxzz", albo "xxx stole mine skale armur", to nie są one zbyt istotne (zwłaszcza, że żadne z powyższych nie łamie zasad - tzn. "reportowany" czyn). A jeśli GM nie lognie się w centrum Carlin, to pewnie przez parę chwil nikt go nie zauważy, i jest te parę wolnych chwil.

Cytuj:
Tak wiec wbilby on taki sam lvl w dluzszym czasie bez bota, ale jakbys go poprosil o expienie w helgate i na pohu to nadal by nie wiedzial gdzie to jest.
W sumie może być różnie. Może by nie wiedział, a może dzięki większej ilości czasu spędzonego przed Tibią by się dowiedział.