Zobacz pojedynczy post
stary 28-05-2006, 22:50   #95
Podraz.
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 05 2006
Lokacja: Zapomniałem

Domyślny

Cytuj:
Biorąc pod uwagę, że w CoD na przeciętnym serverze mam 2-3 razy taki ping jak reszta graczy, z Tibią bym w ogóle nie pograł ^^ A innych gierek aktualnie nie mam, takich co by mnie interesowały. A w Tibię gram niewiele (polecam www.pskonejott.com, nick Lass the Master Sorcerer - żeby nie było, że siedzę na kompie 25 h 8 dni w tygodniu, i że uzależniony jestem ^^).
Gralem wiele w inne gierki, gralem wiele w tibie. I musze stwierdzic ze majac chara 100+ to wlasnie tibia jest ciekawsza od kazdej innej gry. Natomiast majac chara ponizej 50 lvla w tibii musze stwierdzic ze gra w tibie takim charem jest nie tylko mniej ciekawa od CoD, ale rowniez mniej ciekawa od grania w warcaby na onet.zagraj.
Cytuj:
Ja mam taki internet, że w ciągu dnia mi się nie zdarzają okresy BEZ lagów. Co najwyżej w nocy. Ale w nocy grać nie mogę (matka;<)
Ja w ogole polecam grac w tibie tylko tym ktorzy maja caly czas internet bez lagow, ewentualnie zdarzaja sie lagi raz na miesiac. Bo nie oplaca sie grac w tibie ciagle odrabiajac strat po kolejnych dedach spowodowanych lagami, nawet grajac na cave bocie jest to nieco uciazliwe.
Cytuj:
No niby są... ale jeśli są one typu "halp halp pk plxxzz", albo "xxx stole mine skale armur", to nie są one zbyt istotne (zwłaszcza, że żadne z powyższych nie łamie zasad - tzn. "reportowany" czyn). A jeśli GM nie lognie się w centrum Carlin, to pewnie przez parę chwil nikt go nie zauważy, i jest te parę wolnych chwil.
Juz predzej gm by sie zajal skarga z maina typu "halp halp pk plxxzz" lub "xxx stole mine skale armur" niz skarga z rooka typu "boot cave ban plx". Dlaczego? Bo na rooku przecietny gracz spedza mniej niz 3 godziny i to ze ktos uzywa cave bota ma dla niego niewielkie znaczenie, bo i tak za max 3 godziny opusci wyspe. A na mainie sie zostaje do konca zycia, wiec dla gracza jest istotne to co tam sie dzieje. A poza tym jak gm ma wolna chwile to raczej wykorzysta ja na bardziej konstruktywne zajecia niz banowanie rookstayerow ktorzy expia na cave bocie, bo oni i tak maja niewielki wplyw na gameplay tibii i jest 100 innych spraw ktore maja wiekszy wplyw na rozgrywke w tibii.
Cytuj:
W sumie może być różnie. Może by nie wiedział, a może dzięki większej ilości czasu spędzonego przed Tibią by się dowiedział.
Dowiedzialby sie, jesli by z kims pogadal na ten temat. Bo sam by nie wpadl na to jak dojsc do hellgate, a bedac na pohu nie wiedzialby ze to sie nazywa poh bo tak nigdzie nie pisze, wiec sam by sie tego nie mogl dowiedziec.
Podraz. jest offline   Odpowiedz z Cytatem