A wrzuce swojego commenta zebys nie marudzil : P
Secik spox chociaz kazdy wie ze nie twoj : D (choc moze niedlugo : )) A propo rzygania na DLair to ja bym jaknajbardziej rzygal, no ale wiecie jaki jest Bezelowiec... Trzep ten level i szukaj dobrego bota na anni~ :-) Ja narazie opuszczam Tibie bo zadecydowalem ze trzeba odpoczac (przeciez nie mozna caly czas muci ciagle w ta sama gre CHYBA nie? :>) i zaczynam pocinac w Diablo II bo tam wieksze zło jest, ktore musze pokonac xD Chcialem ci na wakacjach w anni dopingowac, ale jednak razem z checia do grania, chec do pacc odeszla : ] Lootuj wiecej DSM zeby jakos kase na uhy zebrac xD Moze nam zdradzisz na ktorym levelu chcesz robic annihillatora? Co do ostatnich ssow to dawaj jedziesz z tym koksem - takie jest twoje przeznaczenie (nie mozemy zapomniec ze to jest Role Playing Game xD) Dist wymiatajacy masz jedziesz do 100 (jakbys poswiecil Treningowi wiecej czasu to na pewno niedlugo bedziesz mial, ale komu by sie chcialo trenic bardziej niz expic? Chyba tylko takiemu debilowi jak mi

) bede czasem patrzyl w HS i czekal az bedziesz na tym 1st miejscu z dumnym 100 Distance Fighting : D Na razie jestes "15 Bezelowiec 93", ale przed toba sporo ludzi "RETIRED" (w tym "1 Aton De'Jemg 99" loleq zrobil sobie deleta za PK ale pewnie ty o tym wiesz xD) wiec kurde wbijaj 100 i napisz w comment "First Player on Fortera who reached 100 distance fighting) : D
PS: Pewnie nie bedzie ci sie chcialo czytac tych bzdur, ale mi sie nnudzilo to musialem sie wygadac po za tym dawno u ciebie nie pisalem i w koncu sie zmobilizowalem.
Big Gratz i Big Pozdro
~Matiz
^^