Zobacz pojedynczy post
stary 28-05-2006, 23:58   #136
Shinjix
Master Alucard

Shinjix's Avatar

Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: www.tibiaspy.com

Imię: Yatiru
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Shinjix ma numer GG 4032930
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Resthin
Rozumiesz co to znaczy ze zart jest nie NA MIEJSCU ?
Rozumiem. Rozumiesz co to satyra i starozytne komedie wystawiane w teatrach? Rozumiesz po co sa kabarety wysmiewajace rozne rzeczy? Rozumeisz tego sens?
Resthin

Cytuj:
Sprawa jeszcze nie ucichla na tyle zeby robic sobie niewinne zarciki. Jak jestes taki pewien siebie, wcisnij ta kaszulke poszkodowanej matce, zaloze sie ze kupi tez dla syna.
Nie, taj matce proponowalbym zamiast wydawania pieniedzy na jakies koszulki, zalatwic terapie u psychologa dla syna.

Cytuj:
A najlepsze jest ze Modkowie i ich dupozlizcy jada na wszystkich, ktorzy sie z nimi nie zgadzaja. NIe ma to jak wolnosc slowa ..
Chyba sie zabiles wlasna bronia. Tak najezdzasz na koszulki, a na koncu zdanie o wolnsoci slowa. Skoro tak ją (wolnosc) popierasz, to co masz do koszulek?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Stawi Sniper
@Drom i inni idioci:

No tak, racja! Zabic matke krzeslem, HAHEHAEH, strasznie smieszne! Poprostu boki mozna zrywac.
Moze jesze zrobimi podkoszulek z WTC albo cos zwiazanego z holokaustem? Bedzie to rownie "smieszne" i na takim samym poziomie.

Eh.. brak slow...
@Stawi Sniper i reszta kretynow (no co? uzywam jego jezyka)
Jakie zabil? To juz byl drugi incydent z morderstwem? Poza tym trzeba byc (dobra, nie bede wulgarny) matołem, zeby porownywac incydent dziecka z uszkodzona psychika do holokausty, czy tragedi WTC. Holokaust nie byl smieszny, WTC tez nie. Pobicie matke krzeslem bylo zalosne. To jest taka sama idea jak starozytne komedie w teatrach - wysmiej cos, zeby ludzie to zauwazyli i postarali sie cos z tym zrobic.
Wy macie za bardzo doczesne mozgi. Zero fantazji...
Brak słów...
Cytuj:
Moim zdaniem pomysl cmęski narząd płciowyowy jak zaden inny na tibia.pl - brawo.
Szczerze? Mi to wisi. Nie podoba sie - papa.

Cytuj:
Moim zdaniem to jawne naśmiewanie się z osób starszych, chodzących w nakryciach głowy zwanymi szyderczo "moherowe berety". Jak wiadomo, osoby te często uczęszczają do kościoła, więc pośrednio jest to atak również na kościół.
Blad, moherowcy, to glownie starsze panie w wieku 60+ lat, traktujace Rydza i Radio MAryja jako, swego rodzaju sektę - ślepo wierząc w samo Radio i ojca dyrektora, niz w Boga.

Cytuj:
Powiedzcie mi jedno? Czy noszenie tej koszulki to jakaś duma? Specjalne wyróżnienie? Kupisz ten jakby to nie było kawałek szmaty z nadrukiem i założysz i pójdziesz na miasto lub do szkoły?
Sens noszenia tej koszulki jest taki sam, jak sens noszenia koszulek ulubionych zespolow, koszulek ze smiesznymi nadrukami, koszulek ulubionych graczy, koszulek satyrycznych, itd. - nosze, bo chcę.

Cytuj:
@ do kolegi, który stwierdził, że ja używając słowa "pedalsko" miałem na myśli coś związanego z homoseksualistami bądź seksem- czy Tobie naprawdę wszystko z jednym się kojarzy?
Poszukaj wyjasnienia slowa "pedał", potem pogadamy. Nie moja wina, ze dopisujesz rozne znaczenia temu slowu.

Cytuj:
Żenujące...
Drom ty i te twoje komeryjne pier*oly. Wciskasz dzieciakom takie smieci i myslisz ze robisz biznes :/
Taaak, a kurde fabryki czekolady - robia czekolady, wciskaja dzieciom (ale po co? zadnego z tego pozytku) i mysla, ze robia biznes. Phi! Biznesowi mowmy nie!

Cytuj:
Nie bede sie wypowiadal na temat jakosci tych koszulek (a raczej nadruków). Widzialem jedną taka koszulke i jest beznadziejna...
Wlasnie sie wypowiedziales. btw. - sam mam jedna, z nadrukiem rycerza i sadze, ze jest calkiem fajna.

Cytuj:
Lepiej idz na jakies studia i zalatw sobie normalną prace a nie naciagaj dzieci :/ Niepolecam
Drom studiuje............ -.-

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hybryda
Sam jesteś idiotą cioto i sie nie osraj
Wiek 21? Pomyliles sie, tam powinno byc 12... Nie ma jak konstruktywna wypowiedz u dzieci...
Cytuj:
No i sie naprawdę nie masz czym chwalić...juznie masz na co pieniędzy wydawać??musisz konecznie byc frajerem i za nędzny gadżecik napychać kieszenie cwaniaków?? a zresztą twoja kasa twój wybór...nie ze mnie będą sie ludzie śmiali na ulicach tylko z ciebie
hahaha... Podziwiam sie, wybacz mi, ale robisz z siebie idiote. A ty po cholere wydajesz kase na PACC? Nie masz na co kasy wydawac? No ale trudno, to z ciebie sie beda smiali ludzie nieznajacy tibii, nie ze mnie...
Beznadzieja... Jego kasa - jego wybor. Twoja aksa - twoj wybor. Troche mniej komunizmu ludzie...

Cytuj:
jakby ktos nie zrozumiał to chodzi o to że nawet jak się ma jakieś poglądy to nie trzeba sie z nimi specjalnie afiszować
rotfl, jakby wszyscy ukrywali swoje poglady, to swiat juz dawno przestalby istniec... Zastanow sie zaniom cos napiszesz.

PS: pieniczycie cos o niesmacznych zartach, o ponizeniu sie, upadku. Ciekawi mnie, czy chociaz 1% spolecznosci forum obchodzi ta matka i ten chlopak. Lata wam to kolo ... nosa. A tu nagle pokazujecie, jacy to jestescie "dobrzy".

Cytuj:
Ty z Bolesławca na Dolnym Śląsku ??
Nie, ale blisko Boleslawca mieszkam.

Cytuj:
Przeczytaj to co teraz napisze, a potem broń ślepo Droma.
Drom mną zawladnal... help... Nie mogfe sie uwolnic.. <bzzzt> <bzzt> Yes master...

Cytuj:
JESTEŚMY SPOŁECZNOŚCIĄ KTÓRA PRZECHODZIŁA PRZEZ TIBIA I TEN KAWAŁ TRAFIA W NASZĄ RZECZYWISTOŚĆ.
rotfl, tak bardzo cie bola kawaly o tibii?

PS2: Apeluje ejszcze raz - podchodzcie do zycia z wiekszym dystansem...
†††

I am the pure flame that burns
I am Sirius son
I am the infinite space
I am the most conquering One

Ostatnio edytowany przez Shinjix - 29-05-2006 o 00:05.
Shinjix jest offline