Mi bardzo pomógł Dark Goodson... Jak maiłem jeszcze mały level (teraz tez mam mały

) to on prowadził mniean najrozmaitsze questy (on zabijał potworki, a ja zbierałem z nich Kase (a było tego troche) i przedmioty)
Dzięki niemu bardziej Poznałem Tibię (szczególnei jej mape

) i jestem mu za to bardzo wdzięczny.
Raz spotkałem osobę (nie pamiętam nick'u) która dała mi doskonały zestaw, dla początkującego gracza za Darmo... więcej nie napszie, aż się łezka w oku kręci
Kiedyś, na Rook'u zaprzyjaźniłęm się z Vermitoss'em...
Kiedy on wszedł na Main'a trochę wcześniej zbierał dla mnei Ekwipunek... nawet załatwił mi War Hammer'a za 1k (wiem, kumpel powinien dać za darmo, ale on też nei miał zbyt dużo kasy). Chodziliśmy razem na HUNT'y itp. razem ginęliśmy, razem zabijaliśmy potworki itp. Normalnei aż mi się szkoda robi, że ja zmieniłem świat i go zostawiłem

((((
Martyha----> A ja się tobię dziwię, bo niby czemu maiłąbyś żądac kase za wyciąnięcie kogoś? Ja nei mogę patrzeć, jak naprzykład ktoś na Rook'u płaci innemu graczowi 20 GP za wyciągnięcie (za 20 GP może kupić line

) NORMALNIE D...EPO!
Aha, ja dosyć często pomagam ludziom... jak kasuję postać, to rozdaję Ekwipunek roznym ludziom (rzucam

) i nawet jak nei kończę z grą, to daje im kase, np. jak brakuje im do czaró, itp.
A więc!! NA MNIE MOŻECIE LICZYĆ!