Zobacz pojedynczy post
stary 29-05-2006, 00:17   #137
$corcerer
Nieobecny.

$corcerer's Avatar

Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Gdzieś w Necie. Liczba postów: koło 1337. http://rtfm.killfile.pl

Stan: Na Emeryturze
Imię: Scorcerer
Profesja: Sorcerer
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Poziom: 23
Skille: 23/22
Poziom mag.: 42
Wyślij wiadomość przez ICQ do $corcerer $corcerer ma numer GG Użyj Jabbera. $corcerer ma login Tlenu scorcerer@tlen.pl Adres Jabbera do $corcerer
Domyślny

Ktoś mądry kiedyś napisał, żeby nie karmić trolli, bo będą coraz bardziej głodne. Ale trudno, jeżeli daliście mi pożywkę, drodzy onetowcy, to już nie moja wina

Chciałbym się zapytać, kto tu mówi o powadze? Skretyniałe dzieci neostrady? No wybaczcie, ale raczej trudno mi uwierzyć, że ludzie (?) którzy śmieją się z byle idioty robiącego z siebie debila większego niż jest na lekcji? Z pajaca który nie potrafi zachować jako takiej powagi? No wybaczcie, ale może najpierw zaczniecie używać swojego poczucia humoru tam gdzie należy, i ograniczycie jego używanie tam gdzie nie jest to wskazane?

Kto wam do jasnej niedoli dał prawo do wyznaczania nowych norm humoru? Moda sie zmienia, rozumiem, ale żeby się śmiać z tego jak banda debili tyranizuje nauczyciela i wkłada mu kosz na śmieci na głowę, a głupawą koszulkę traktować w stu procentach poważnie? Ludzie, wy macie jeszcze jakieś kawałki mózgu, czy może cały oddaliście do przeczepu? Jak tak, to chyba dużo dostaliście, bo za nówki nie śmigane i myślą nie skażone na prawdę sporo dają.

Mówicie, że z taką koszulką nikt nie potraktuje was poważnie? A kogo teraz się traktuje poważnie? Jakie koszulki? Troszkę już takich "ponapisowanych" nosiłem, i wiecie co?
Gdy nosiłem koszulki IronMaiden ("Live after death", "Brave new world") i Metallicy ("Master of Puppets", "Garage, Inc.") ludzie się śmiali. Gdy wyskoczyłem z Daemonem BSD i tekstem "God, root, what's the difference?" ludzie się śmiali. Terac chodzę z krzyżem św. Benedykta, "Jesus inside" stylizowanym na hasło od Intela, czy łapą Heyah przeobioną na "Jezus - największy zasięg" i innych, które pewnie niedługo zakupię na www.madeinheaven.pl ludzie się śmieją. To co do cholery trzeba nosić żebyście zachowywali powagę? "Nie kradnij, władza nie znosi konkurencji"? Czy może "Mądry polak po szkole"? Albo "Szkoła albo zdrowi - wybór należy do ciebie"? Jest coś takiego, z czego 90% z was, wielce szanowni, cholernie sztywni i zawsze poważni trolle NIE będziecie się śmiać? Co to do cholery musi być? Coś z motywem z Oświęcimia? Czy może wielki tekst "Nie śmiej się, zmarła mi babcia"?

To że ktoś zarabia na koszlkach? No bardzo przepraszam, ale teraz w wolnym państwie, któremu na imię Polska mamy coś takiego jak KAPITALIZM. Tutaj zarabia się na WSZYSTKIM. Żal ci dupę ściaka, ze ktoś zarabia na czymś? To też zacznij coś robić, a nie tylko wyzywasz na innych, którym się coś udało. I jakbyś nie zauważył, matole, ten serwis sobie na wszystko zapracował. Kupa ludzi go tworzyła, wkładała w niego pracę, której ty najwyraźniej nie potrafisz docenić, bądź nie ogarniasz jej swoim małym móżdżkiem. Wróć za parę lat, gdy troszkę dorośniesz i dowiesz się że nie ma "programu do robienia gier". A, jak tak bardzo nie chcesz, żebyśmy na tym zarobili, możesz po prostu nie kupić tej koszulki. Odradzaj też swoim kolegom. Tylko nie zapomnij podać im linka, żeby też mogli wejść i zobaczyć

Zastanawiający jest też fakt, że dwójka najbardziej wrzaskliwych obrońców dobrego imienia tibii i powagi zarejestrowało się 27 i 28 maja. Co, trzęsiecie portkami że wam konta zbanujemy? Żal mi was nędzne strachajły.

EDIT
Przepraszam Shin, ale zamknąłeś jak pisałem

Dżizas!
$corcerer jest offline