Zobacz pojedynczy post
stary 29-05-2006, 00:21   #138
Taube
Użytkownik Forum

Taube's Avatar

Data dołączenia: 23 06 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Resthin
calkowicie ciebie nie rozumiem, w tym temacie pokazalas ze lubisz podporzadkowywac sie pod innych.

Ludzie co sie z wami dzieje ?
wiesz Rest słoneczko, o tym, że mnie całkowicie nie rozumiesz wiem od dawna - czyli od wpisanej notki, do których czasem zaglądam

ja się lubię podporządkowywać? tylko gdzie? i komu? (nie myl dyplomacji i manipulacji z uległością )
jak dla mnie to obie strony konfliktu się mylą i obie mają rację - ot co
nie stoję po żadnej ze stron, gdyż jak dla mnie byłoby to ograniczeniem - gdyż obie strony ograniczają się skrajnie co do jednego zdania, jednej tezy, jednego punktu widzenia..
tylko nieliczni tutaj są pośrodku - z nimi mogę się zgodzić
nie wiem, czy podporządkowaniem moża nazwać fakt, że z lekka żałosne są dla mnie niektóre wypowiedzi - u obu stron i nie zgadzam się z obydwiema
ja się nie podporządkuję pod obydwu.. ja tępie oba..
a to nie jest podporządkowanie.. prędzej to graniczy z wyobcowaniem bądź też tak zwanym indywidualizmem (niektórzy mogą zwać to trzeźwym rozumem )

teraz zacznę się zastanawiać, czy w wolnej chwili nie próbujesz zrobić mi portretu psychologicznego
ostrzegam jednak! to trudne zadanie! i możesz spotkać na swej drodze wiele sprzeczności które będą się wzajemnie eliminowały

ps. lepiej przenieść to na pw - bo Shinjix sie wkurza XD

d.Taube
out of the darkness into the light.

she lost somewhere her time..
get me known if You find it for me XD
mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć..
Taube jest offline