Zobacz pojedynczy post
stary 29-05-2006, 08:03   #1085
Kolton
Użytkownik Forum

Kolton's Avatar

Data dołączenia: 18 05 2006
Lokacja: Sulechów

Stan: Na emeryturze
Imię: Bazyliszki
Profesja: Royal Paladin
Świat: Azura
Poziom: 61
Skille: 82/56
Poziom mag.: 17
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Veers
Uhm... "to tylko pretekst zeby ktos mogł zaplacic kiedy cos podskoczy"

Jak na mój gust, to w cytowanej przez Ciebie (i przytoczonej powyżej) wypowiedzi, padło słowo "ktoś", natomiast "coś" odnosi się do mnogości sposobów, na które ludzie mogą wyrażać niezadowolenie ze zgonu.
Polecam uważne przeczytanie tego, czego później chcesz się czepiać, bo potem głupio i wstyd, a chciałeś błysnąć elokwencją, prawda?

@Drago
"Takie jest życie, zawsze ktoś musi panować swiatem, tak było jest i będzie."

Nie zawsze, nie wszędzie i przede wszystkim- nie tak! Jeżeli Twoim zdaniem "panowanie nad światem" oznacza okradanie słabszych graczy, albo zabijanie postaci + haracz dla tych, którzy odważą się wyrazić niezadowolenie, to sorry, ale masz moralność na poziomie SS-mana i zamiast grać na komputerze, powinieneś przejść gruntowną resocjalizację. Nie wiem, co Ci się w jakimś momencie pokiełbasiło- mam nawet nadzieję, że niesprawiedliwie pakuję Cię do jednego wora z większością Wanted, bo z czasów, kiedy byłeś w DoFie, pamiętam Cię, jako sympatycznego i spokojnego gościa; tak Cię zmienił rozwożący pizze, sezonowy fuhrerek Draz, że bez refleksji podpisujesz się pod kolejnymi numerami, jakie wycina ze swoimi oprychami?
Racja Hehe
Kolton jest offline