Temat: Sword vs Axe
Zobacz pojedynczy post
stary 29-05-2006, 08:19   #354
Dolor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 07 2005

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yarczaz
No własnie. Ponad połowa knightów ( albo i więcej ) uzywa swordów. Ja zdecydowałem sie na axe. I nie wiem czy dobrze wybrałem. Chodzi o to czy nie bede żałował tego wyboru na wiekszym lvl kiedy w gre bedą wchodziły taki cudka jak Fire axe, czy DL. Na razie klepie z knight axe i jest fajnie, ale co bedzie pozniej ? Czy mam sie przezucic na swordy ( mają wiecej defa ) czy zostać przy axe ? Wszyscy moi znajomi mówią ze dałem ciała wybierając axe ...

Ehh odwieczny problem knightow co wybrac axe czy sword odpowiadam ze axe poniewaz maja wiekszy atak niz swordy. Swordy maja wiecej obrony ktora przy wyzszym lvl im sie malo co przydaje.
Przyklad:
Z kumplem ktory ma 80/80 i 30lvl zrobilem duela wtedy tez mialem takie same skille i 30lvl. Mielismy obaj crown sety boohy crus helmet i kumpel mial gsa a ja mialem dl zaczelismy sie lac on zadawal mi mniejsze obrazenia niz ja mu on zadawal mi ok 40-70 a ja mu 43-81 dobrze to pamietam i wlasnie dlatego zrobilismy duela zeby sprawdzic co jest bardziej oplacalne po tym stwierdzam ze axe sa lepsze

PS: Duela wygralem
PS2: Nie uzywalismy zadnych czarow ani run