Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Morbom
Co nikt nie napisal ze Oen wbil jako 1 knight na Galanie 8 MLvL?? 
|
i stracil go :|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon
czy ja jestem jedyna oosba ktora uwaza ze to co zrobil demi jest beznadziejne?
sklad gildii mowi sam za siebie.
|
ja czekam na wyniki pracy demiego. wiem jednak ze nic nie wskora bo jak juz powiedziales i podales linki wyzej do topikow o pabusingu. moglby cos zrobic gdyby w gildii bylo 20 osob a nie 80. Inna sprawa ze nie rozumiem tego ze jeszcze kilka tygodni temu Demi przeklinales Konde i reszte a teraz znowu wrociles po wielkim boomie i splaceniu sie. Ktos tu tez chroni jednak swojego tyleczka

Niemniej jednak czeakam na pozytywne zmiany o ktorych juz mowilem Ci na priv. Moze przynajmniej tobie uda sie tutaj uciac cos w stylu skullhuntingu w co jak ciagle podkreslam watpie. Podoba mi sie to ze pozwoliles wiekszosci hutowanym grac i powiedziales ze ni ma huntowania za to co bylo. Tutaj tez chcialby sie wiec zapytac co z grudging ktora tak nienawidza langanczycy. Inna sprawa jest ze PAbusingu nie wywalisz ze swojej gildii bo czlonkowie Langan juz zaczeli bawic sie w wyrzucanie ze spawnow etc. I raczej z tym nic nie zrobisz bo dobrze zdajesz sobie sprawe ze kumpli z gildii sie nie wyrzuca

Czekam na zmiany na lepsze. Mam nadzieje ze za pol roku beda one widoczne jak wroce.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez _PiteroS_
ps. Rahilliemu tez mozna by byli ukruciz zywota bo ta swego czasu tez byl niezlym PA ^^
|
teraz czekam na wyjasnienie w jakim sensie przejawialo sie moje "PA". Miec rs to nie znaczy byc PA, prawda? Imho swoja droga zapraszam i przypominam ze choc nie jestem w Furions i odszedlem z Right~ to jednak prawdziwi kumple pozostali i cios wymieniany jest za cios.