Zobacz pojedynczy post
stary 29-05-2006, 12:51   #1459
szkodi
Użytkownik Forum

szkodi's Avatar

Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: London

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Morbom
Co nikt nie napisal ze Oen wbil jako 1 knight na Galanie 8 MLvL??
i stracil go :|

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon
czy ja jestem jedyna oosba ktora uwaza ze to co zrobil demi jest beznadziejne?

sklad gildii mowi sam za siebie.
ja czekam na wyniki pracy demiego. wiem jednak ze nic nie wskora bo jak juz powiedziales i podales linki wyzej do topikow o pabusingu. moglby cos zrobic gdyby w gildii bylo 20 osob a nie 80. Inna sprawa ze nie rozumiem tego ze jeszcze kilka tygodni temu Demi przeklinales Konde i reszte a teraz znowu wrociles po wielkim boomie i splaceniu sie. Ktos tu tez chroni jednak swojego tyleczka Niemniej jednak czeakam na pozytywne zmiany o ktorych juz mowilem Ci na priv. Moze przynajmniej tobie uda sie tutaj uciac cos w stylu skullhuntingu w co jak ciagle podkreslam watpie. Podoba mi sie to ze pozwoliles wiekszosci hutowanym grac i powiedziales ze ni ma huntowania za to co bylo. Tutaj tez chcialby sie wiec zapytac co z grudging ktora tak nienawidza langanczycy. Inna sprawa jest ze PAbusingu nie wywalisz ze swojej gildii bo czlonkowie Langan juz zaczeli bawic sie w wyrzucanie ze spawnow etc. I raczej z tym nic nie zrobisz bo dobrze zdajesz sobie sprawe ze kumpli z gildii sie nie wyrzuca Czekam na zmiany na lepsze. Mam nadzieje ze za pol roku beda one widoczne jak wroce.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez _PiteroS_
ps. Rahilliemu tez mozna by byli ukruciz zywota bo ta swego czasu tez byl niezlym PA ^^
teraz czekam na wyjasnienie w jakim sensie przejawialo sie moje "PA". Miec rs to nie znaczy byc PA, prawda? Imho swoja droga zapraszam i przypominam ze choc nie jestem w Furions i odszedlem z Right~ to jednak prawdziwi kumple pozostali i cios wymieniany jest za cios.

Ostatnio edytowany przez szkodi - 29-05-2006 o 13:08.
szkodi jest offline