Temat: Ban
Zobacz pojedynczy post
stary 18-07-2004, 20:51   #35
$corcerer
Nieobecny.

$corcerer's Avatar

Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Gdzieś w Necie. Liczba postów: koło 1337. http://rtfm.killfile.pl

Stan: Na Emeryturze
Imię: Scorcerer
Profesja: Sorcerer
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Poziom: 23
Skille: 23/22
Poziom mag.: 42
Wyślij wiadomość przez ICQ do $corcerer $corcerer ma numer GG Użyj Jabbera. $corcerer ma login Tlenu scorcerer@tlen.pl Adres Jabbera do $corcerer
Domyślny

aaaa!!
juhuuu!!!
nareszcie jakas porzadna potyczka slowna!! jak ja dawno tego nie mialem... :>
no to jedziemy!

@Gewofek
Odszedles, twoja wola.. ale moglbys mi chociaz powiedziec czemu, fagasie jeden :>>

@Ertai

>Jezu po ile wy macie lat?

Ja mam 18 jesli o to chodzi...

>Co do nowego userowania ,Gram w Mtg i jestem zarejestrowany na 5 czy 10 innych forach o podobnej jesli nie wiekszej popularnosci,mam setki postow po siedzeniu po kilka lat na forach ..to noobostwo nabijanie..W zyciu nie napiszesz tylu postow ile ja napisalem do tej pory,tak aby cos wnosily do tematu,mialy jakis sens.

No dobra, ale CO Z TEGO ze "gdzies na innych forach" masz tyle i tyle postow, jestes modem i ogolnie powazanym czlowiekiem? tutaj póki co jestes zwyłym userem i NICZYM wiecej!! a texty typu "mam setki postow po siedzeniu po kilka lat na forach" to już czyste zwiekszanie swojego ego (" a ja mam TAM tyyyle postow a wy n00bki mozecie mi naskoczyc" itd. etc. )

> .A wy goscia znacie?

Ośmielę się stwierdzić że tak :>

>Popostowal ,jaki to on nie uroczy,a w rl moze byc c(cenzura)wie kim

tutaj uzyje takiego bardzo brzytkiego slowa: DOWODY. pokaz mi gdzie on tak napisal :>

>Jak mozna zegnac kgos bo odchodzi z forum?

Normalnie: zżyliśmy się z nim a teraz on nas opuszcza.. co w tym dziwnego?

>Odchodzi w kij w to niech nic nie pisze poprostu idejdzie ktos kto go naprawde lubil zauwazy i sam zagada na gg czy jakos sie z nim skontaktuje.

i teraz brawa dla Ciebie za umiejętność czytania ze zrozumieniem (a raczej jej brak) ponieważ w tym topiq jest napisane, że właśnie po to Gewof założył ten topik, żeby nie dostać zalewu maili i rozmów na GG

>I po co mam lizac komus dupe?

Jeżeli dla ciebie pożegnanie się= lizanie dupy to muszisz nieźle często lizać dupe ludziom :>

>Na forum ,ktore ledwo sie kupy trzyma?

Głównie przez takich jak Ty.....

>tak samo bylem wiecej razy modem na roznych stronach niz wiekszosc z was bedzie kiedykolwiek..chyba,ze sami bedziecie te fora zakladac..

ale mozesz mi wyjasnic CO TO MA DO RZECZY? bo jakoś nie łapę Twojego toku rozumowania...

>Nie zalezy mi na tym forum,to tylko informacje,ktore pomagaja w grze,nowym graczom takim jak ja...

i Ty jeszcze śmiesz narzekać że forum ledwo trzyma się kupy ?

>a wy jesteście żałośni...

Dzięki
Przynajmniej nie jesteśmy Tobą.. to dopiero byłby obciach...

@ nastepny Twój post

>Czy macie to wrodzone?

Ale konkretnie o czym mówisz?

>Kto tu sie jara

Ja na pewno się nie palę, nie wiem jak inni....

>ja tylko probuje uswiadomic takim inteligentom jak wy ,ze nie jarzy mnie nabijanie postow na tym forum.

jakbyś nie zauważył, to tutaj nie da sie nabijać postów.....

>Gewof -leczysz kompleksy tutaj?"niech chociaż na forum mnie pochwalą"?

To chyba ty tu leczysz komplexy najeżdżając na każdego kogo sie da (a już Gewofa najbardziej)

>Aha,kolejny przykład,tu już Tuor pokazał swoją niebywałą inteligęcje.
>Nie jestem nowym forumowiczem..bla.bla..mam setki postow na innych forach po kilku latach ...
Popisujesz sie!

troszke nie jaże, osohosi?

>Czy ja sie woze ,ze jestem prosem jesli chodzi o tajniki gry?

nie, wozisz sie bo masz mnooostwo postow na innych forach i nawet masz tam moda! (w domysle "o jaki ja jestem wspaniały, uwielbiajcie mnie")

>buahah kocham takich jak Ty, marny,żałośnych ludzików leczących sobie swoje kompleksy na necie...

Narcyz !!!!!!

fajnie było! ja chce jeszcze!!!! tylko plx jakas porządną polemikę, a nie popłuczyny :>

Dżizas!
$corcerer jest offline   Odpowiedz z Cytatem