Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bebilon
Fotek to raczej sie tu nie doczekac mozesz, ale polecam bys sobie wziol jakiegos znajomego w tibii i niech ci pokaze ghoust land... A co do GSow to musisz uwazac :-) Good luck.
Bebi~
|
Ech, taki wysoki lvl a dalej pisze "ghoust" ;< ale i tak Cię szanuję ^^ (zwłaszcza, że mi się życie zaczyna układać, i wesoły jestem : P)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Azeris
Nie musisz się wcale niczego obawiać. Jeźeli nie wejdziesz to dziury obok której jest slime to mozesz spokojnie zwiedzać ghostland poniewaz spotkasz te potworki które wymieniłes.
|
Dziura koło slime nie jest niebezpieczna. Najwyżej się wpakujesz w ~2 DS + 2 ghoule. Można jeszcze wpaść na GS, ale jest on mniej niebezpieczny niż się wydaje (da się uciec przy odrobinie farta, jak wpadniesz bezpośrednio na 4 DS jest gorzej). Gorzej jest koło FD, gdzie - co prawda po ostrzeżeniu w formie 1 DS - są 4 DSy naraz. A jeszcze gorzej w dziurze na północy, gdzie na -3 można wpaść na np. 4 DSy i 3 ghoule (tak padłem knightem daawno, kiedy jeszcze potworki nie chodziły i stały przy dziurze). No i w tej dziurze można lurnąć nawet i sześćset sześćdziesiąt sześć DSów pod samo wejście (oczywiście liczba jest przesadzona ;>)